Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova hívjak meg egy lányt először?
Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettem egy lánnyal a sulinkban mert egy rendezvényen voltunk és neki se és nekem se voltak ott ismerőseink.Nagyon megtetszett.
Arra gondoltam hogy mikor meglátom megint a suliban akkor félrehívom és megkérdezem hogy nem lenne kedve suli után elmenni velem valahova.
Csak az a kérdés hova...
És szerintetek hogyan "szerezhetném" meg a lányt.Ő nem az a k*rva fajta hanem szép, okos és úgy vettem észre hogy sokban egyezünk.
én 18 vagyok ő pedig 16
2012. ápr. 14. 12:37
1/3 anonim válasza:
Először érdemes sétálni hívni valahova (nem a suliban sétálni). :D
A csajok 100%-a szereti, és rengeteget lehet közben dumálni, ismerkedni. Ha ez megvolt, hívd el pl mozizni, vagy ilyesmi.
3/3 anonim válasza:
Ha nincs ötleted, szimplán kísérd haza. Ha kölcsönös a dolog, ő fog javaslatot adni, hova menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!