Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen reakciókra lehet számítani ez esetben? Lányok szerintetek?
Azon agyalok, hogy odalépek a kedvemre való lányokhoz és felajánlom nekik, hogy némi pénzért (én adom természetesen) szexeljünk egyet :D
Megkockáztatom, hogy 15-20 százaléka belemenne :)
Tehát a kedvedre való lányokhoz odamész, és ismeretlenül olcsó, könnyen kapható ku.rvának titulálod első szóra.
Gratulálok!!
Egy formásabb utcaszéli, repedt sarkú drogos ku.rva (főállású) is többet kér el.
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/11 ma 10:38
bocsi, de te helyből hülyébb vagy mint más nekifutásból.
még, h 100+ te nagyon beteg vagy.
mi 100 ???
10 ezerért már análba is nyomhatod.
sőt ha dizskóba mész be 1 royal vodkátol is kezesbárányokká válnak.
és az csak 990 ft a 0,2 cl- es.
# 12/13
Ez is csak "ing" kérdése és ne áltassuk magunkat, az ember is pénzből él, legyen az 16 éves, vagy 40. Én nem nézném k..nak semmi esetre sem. Nem utasítja vissza a könnyű pénzt, Ő boldog, én boldog, mindenki boldog, nincs tovább a történet és nem kell nagy ideológiákat gyártani egy kalandba.
Miért egy járókelött akarsz így megalázni? Szegényhez odalépsz, megkérded, aztán azt gondolhatja hogy ekkora k.rvának nézek ki? mennyél azt k.rvázzál :S azoknak nem tudod elbaszni a hitüket :S
SZÁNALMAS vagy !!!
# 14/16
0,2 cl tudod mennyi? Annyiér ha kiadsz 1000 forintot........
fél literes Royal-t kapsz 1000 forintért a teszkóban!
Olyat leb@sznék, hogy megcsókolnád az aszfaltot! :D
23/N
ateszka.
a mai lányok már ku.rvára korán kezdik, nekem elhiheted, mik ezek ha nem ku.rvák!!!!
6-7 ben már nem szüzek.
vágod 13-14...mik ezek ha nem ku.rvák????hmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!