Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most beszélgetés közben vk azt mondja egy lánynak spontán, hogy táncolna vele, akkor mire kell számítani?
Lényegtele,nogy botorkálsz-e vagy kened vágod a témát,a lényeg,hogy ő akar és nem azt mondod neki,hogy nem,hanem megpróbálod!
Biztos értékeli majd!
Erre gondoltál?
Ildikó
nem...nem igzat,hogy értékeli-e,hogy nem szoktam táncolni meg hogy később se fogok bulizni járni
csak most komolyan,minek akar táncolni?
hát táncolni akar.
nem lehet hogy sulis keringőre kért fel?
másrészt lehet h ilyen randi féleség volt...vagyis elhívott egy táncos randira
táncolni???? én még soha nem láttam olyan lányt, ai nem szeret egyáltalán táncolni. Én imádok. Latintáncok<3<3
vannak fiúk, akik szeretik:)
szóval arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mit akar(t) tőlem?? mondta,hogy táncolni akar,meg főzni és kóstolja meg meg menjek vele mindenhova,nem csak beszélgetni
na de most nem ezért találkoztunk egyébként!
szóval ez nektek belefér baráti-ismerősi kapcsolatba vagy ő már arra gondolt,hogy...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!