Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet számítani egy "gangszta stílusú" fiútól?
Figyelt kérdés
milyen lányt tudnátok elképzelni mellé? külső,belső tulajdonságok2011. máj. 29. 23:00
1/8 anonim válasza:
Külső tök mindegy, a belsőnek kell passzolnia. Ne mi döntsük már el hogy ki illik hozzá, a srác majd érzi meg tudja.
2/8 A kérdező kommentje:
miért tökmindegy?azért érdekel,mert megtetszettem 1 ilyesmi fiúnak,de nem tom miért!Szóval írjatok rendes választ legyetek olyan szívesek!
2011. máj. 29. 23:13
3/8 anonim válasza:
szóval majmolja Zolee papát... had rá csicska...:D
4/8 A kérdező kommentje:
hát nem teljesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csak akkor hogy mondjam el???
baseball sapi ritkán olyan ........ emblémával
kapucnis felső,farmer,edzőcipő
ilyesmi
na????
2011. máj. 30. 00:01
5/8 anonim válasza:
nehéz kérdés,nekem bejön az ilyen stílus pasiknál,ezért is figyelgetem őket,illetve volt már ilyennel dolgom.
ismerek ilyen stílusú srácot cica lánnyal,kis babapipellős,cicagatyás,inges csajszival,de van amikor teljesen egyforma a stílusuk,tehát a lány is fiúsabb,farmer,fullcap,ilyesmit visel.
szóval szerintem a kérdésed megválaszolhatatlan.:)
személy szerint nekem bejön ha hasonló a stílus,de azért a csaj megmarad nőnek.:)))
6/8 anonim válasza:
és ez mitől "gangszta" ? a mai 16-17 éves srácok 70% így néz ki ...
7/8 anonim válasza:
mondjuk gerri sixx-féle nagyon frankó lenne,csak olyan 180cm körül :)
8/8 anonim válasza:
Szívjál füvet és halgasd azt a gusztustalan gangsta reppet amit az amcsi cigók nyomatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!