Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 19:11
1/10 anonim válasza:
úgy várod, mint beteg a gyógyulást, száraz föld az éltető esőt, halálra ítélt a kegyelmet. de mikor megtörténik, ezt gondolod: ennyi az egész?
2/10 anonim válasza:
Az első csók a legvarázslatosabb dolog főleg ha már régóta vágysz rá és attól kapod akit igazán szeretsz. Én anno még 8.koromban kaptam az elsőt 6 hónap járás után....:)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen...
2012. ápr. 13. 19:18
6/10 anonim válasza:
Attól függ.
Ha előtte húst ettetek, ne csodálkozz, ha pár mócsing a szádban landol.
7/10 A kérdező kommentje:
Am a barátnőm kérdése... csak mivel az én első csókom kukorica izű volt nem tudtam jól megfogalmazni neki :d
2012. ápr. 13. 19:22
8/10 anonim válasza:
jajj ez annyira gáz de nem emlékszem rá nagyon be voltam b aszva :DDD
10/10 anonim válasza:
vannak olyanok akik ugy csokolóznak mint ahogy a csöves kinyalja a margarinos dobozt... :D
ebben az esetben nem a legjobb, de vannak akiknek a vérükben van és már az elsőnél is jól csinálják, de tanulható...
ebből csak annyit akartam kihozni, hogy sok függ a partnertől hogy milyen az első és/vagy a többi csók... :)
de általában JÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!