Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti miért nem kezdemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti miért nem kezdeményeztek gyakrabban?

Figyelt kérdés
Pedig azért jó lenne, persze ez most olyan a lány felől is, hogy ki milyen típus. Na csak én a félénkebb típushoz tartozom és van egy lány de nemtudom, hogy mi tévő legyek. Nem ismerem még, de megszeretném ismerni mert nagyon aranyos a dolog csak annyi hogy majdnem minden reggel látom, de semmi több. Viszont egy helyen is lakunk.
2009. jún. 18. 21:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
Hát a mai világban a csajok futnak a pasik után...
2009. jún. 18. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen mindegy ki kezdeményez...igazából ilyenkor vakon kezdeményezünk tehát sok vesztenivalónk nincs is...vagy sikerül vagy nem, ha ez a vágyad és ettől lennél boldog akkor kezdeményezz, mindegy hogyan, mert ha őt is érdekled akkor gördülékeny lesz az egész és tovább nemis kell agyalnod csak az első lépést megtenni ;) 19/L
2009. jún. 18. 22:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindig én kezdeményeztem régebben. Aztán meguntam, mert rájöttem, a férfiak/fiúk észre sem veszik a női jelzéseket. Ezt itt nagyon sokan megmondták már. Ja hogy odamenni hozzá és azt mondani hogy tetszel? Megtettem már ezt is párszor. Tudod mi lett belőle? Hogy túl könnyű így a "préda", és hogy egy k..va. Na ezt add össze. Szóval nem szívesen tenném többet. A Páromat is én "szereztem" meg. Bátorság kérdése is biztos, meg gyakorlaté is. Nekem egy idő után már rutinná vált a kezdeményezés, minden "akció" előtt volt bennem pici félsz, de amint cselekedni kellett, minden félelem eloszlott és csak a célra koncentráltam.
2009. jún. 18. 22:32
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Ez a fiu dolga.Szerintem.
2009. jún. 18. 22:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én pont abba a csoportba tartozom, aki mer kezdeményezni, és szokott is (ha jól belegondolok, eddig az összes srácnál kezdeményeztem, aki bejött nekem, és akartam (volna) valami többet tőle)

A dolog pikantériája azonban mégis az, hogy akikkel ténylegesen összejöttem, egyiküknél sem én voltam a kezdeményező fél, sőt, volt, akivel semmit se akartam kezdeni, egyáltalán. :D

Vagyis egy srác volt, akivel nem is kezdeményezett senki sem, hanem csak jött minden magától. De nem volt egy hosszú életű kapcsolat ennek ellenére. :D

Szóval nem tudok reális véleményt alkotni...

De én is azt gondolom, hogy ez első renden a fiúk dolga (lenne), csak kezd felborulni a világ... Én meg sokszor olyan vagyok, hogy ha valamit akarok, azt nagyon akarom... :D

(23/L)

2009. jún. 18. 22:55
 16/20 anonim ***** válasza:
11%

22:55-ös vagyok, azt még hozzátenném, hogy a kezdeményezés nem csak annyiból áll ám, hogy odamész, és leszólítod...

A nők pedig - így én is - folyton szórják a jeleket, én is mindig szórtam. Ha erre nem lép a srác, akkor mit tudok tenni? Ha nagyon tetszik, egyértelműsítem máshogyan, ha annyira mégsem, akkor abbahagyom a füstjelzéseket. :)

Szóval általában ez úgy van, hogy a srác kezdeményez, de egy olyan lánynál, aki már kinézte magának őt. :D

2009. jún. 18. 23:05
 17/20 anonim ***** válasza:
11%
Azert h legyen meg az orome a fiunak h harcolt a csajert..
2009. jún. 18. 23:25
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
én tegnap kezdeményeztem és jól pofára estem... :/ életemben először kezdeményeztem úgy, hogy teljesen a magam döntése és balul sült el... :S 15/L
2009. jún. 19. 10:06
 19/20 anonim ***** válasza:
11%
Miért nem kezdeményeznek? Azért mert ez a fiúk dolga. Odamehetsz hozzá egy egyszerű hétköznapi kérdéssel: MErre mész, boltba? Vagy elküldték boltba a legfiatalabbat? Vagy voltál/mész erre a bulira, koncertre? hallo9ttál már róla hogy lesz ilyen? Ilyen egyszerű kérdésekkel simán odamehetsz, egy kis mosoly, kedvesség. Sztem nem fog elküldeni. Ezt a ,,hallottál már erről a buliról" kérdést én is kipróbálom:)
2009. jún. 19. 11:23
 20/20 anonim válasza:
hát nemtom volt hogy én kezdeményeztem és hát lett belöle egy 8 hónapos kapcsolat szal szentem nembaj h a csaj kezdeményez. végülis mért ne??
2009. aug. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!