Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek bejön, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejön, ha egy lány kezdeményez? Jól esik nektek?

Figyelt kérdés

Úgyértem ő vesz fel msn-re úgy hogy előtte nem ismer... díjaznátok ezt a szitut? :) vagy pl. elhív sétálni, vagy meginni valamit...

Jól esik nektek ez egy lánytól? Vagy inkább nem érdekel?

2009. jún. 18. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy a fenébe ne esne jól???
2009. jún. 18. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. És sajnos ez a fiatalabb csajokra egyáltalán nem jellemző, csak a vagányabbakra. Azokat pedig imádjuk. Jó látni ha egy csaj merész, vagány és bátor. Inspirál minket, hogy miez? És mi? :D

És ha, tetszek egy lánynak akkor makacsul ne a falat bámulja, hogy majd úgyis nekem kell odamennem, mert én vagyok a férfi. Nem. Ha úgy odavan értem hogy már másra se tud gondolni, akkor igenis jöjjön oda, kezdeményezzen beszélgetést, akár mondja el, hogy mennyire bejövök neki.

2009. jún. 18. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
2 eset van ha bejön a lány és ha nem jön be a lány. A többit tudod.
2009. jún. 18. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Fúúúú, bárcsak a lányok is gyakrabban kezdeményeznének....egyáltalán nemgondoljuk ezt rámenős dolognak, sőt télleg jól is esik meg egyébként is a kicsit félénkebb pasiknak is jót tenne ha egy két csaj megszólítaná:) pl.. én is félénkebb típus vagyok:D
2009. jún. 18. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
ő vett fel msnre? a tipikus "sziakivagy? mert te vettél fel engem" szöveggel utánna? :) egyébként simán jó ha kezdeményez a lány.
2009. jún. 18. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Persze hogy jól esik. :)

Jót tesz az önbizalmunknak, már akinek szüksége van rá....

Manapság már bármi megeshet, pl ez is.... :)

Ne mindig a pasiktól várják el a kezdeményezést. Néha ti csajok is kezdeményezhettek :)

2009. jún. 18. 22:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Egy kis elméletem van erről:

Nos, egy fiú a csajok terén vagy szerencsés, vagy nem.

A vagány, pénzes, menő, népszerű pasiknak megvan az ego, minden csaj odáig van értük, de szerintem csak szánalmas kis senkik, akik " kiegészítőkkel " akarnak elérni valamit.

Na már most, azok, akik nem ide tartoznak, a rendes, romantikus, félénk pasik, nekik nagyon nehéz lehet becsajozni. Nincsen sok tapasztalatuk a párkapcsolatokban,

többségük szűz még, és a sorozatos visszautasítások miatt

már önbizalmuk sem marad.

ÖSSZEGEZVE A DOLGOKAT:

A menő fasz_kalapoknak bejön, ha a csajok asszisztálnak a hülyeségeikhez, nagyképűnek látszanak, és azt hiszik, hogy bármit megtehetnek a nőkkel, tárgyként kezelik őket.

A félénk, visszafogott pasik számára a csajok általi kezdeményezés önbizalmat add nekik, átértékelik a dolgokat, és megragadnak minden lehetőséget, hogy ez a státus fennmaradhasson. :)

Nagyon tudnak szeretni, a csajokat szeretik mérsékelten kényeztetni, szívből adnak, a szerelmet megbecsülik.

Egy volt félénk fiú :)

2009. jún. 19. 15:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Mutassatok már be ilyen lányoknak,nem lakik errefele ilyen.:D
2009. júl. 17. 19:32
 9/11 anonim válasza:
nekemis volt olyan hogy én kezdeményeztem felvettem msn-re dumáéltunk és végülis én kérdeztem meg töle h nemtalizunk e és végülis azóta is járunk!:D szal 100% h jólesik a pasiknak szentem:D
2009. aug. 30. 19:55
 10/11 anonim válasza:
jha elfelejtettem odairni 16L XD
2009. aug. 30. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!