Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek arról, ha a lány kezdeményez?
Inkább annyira ne kezdeményezzen mert simán elkanászodhat.
Habár jelezni jelezheted neki hogy nem vagy rossz Bébi. :)
Semmi probléma ezzel. Egy nő is megkívánhatja a párját. Alapvetően nem a nő dolga kezdeményezni szerintem, de a férfiaknak sokszor jól esik az ilyen.
26/F
szerintem miért ne kedvezményezhetne? Általában a fiú kell kedvezményezzen és ha a lánynak tetszik aztán jön a lány, azaz a lány kell valahogy mutassa, hogy tetszik neki a dolog.
De lehet fordítva is, csak akk a lány kedvezményezése után a fiúé a pálya ha tetszik neki a csaj.
Én imádom ha a csaj teszi meg az első lépést, én már úgy sem csinálom ezt így kizárólag ilyen csajokkal van dolgom, azt kell hogy mondjam jobban tisztelem őket mint aki csak várja a sültgalambot, én is azt teszem jelenleg tudom, de rászolgáltam, tettem már a nőkért eleget életemben de kihasználtak csak.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!