Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás vagy barátság? Egyáltalán kéne választanom?
Figyelt kérdés
Van egy dolog ami nagyon nyomaszt engem és kétségek kôzt hagy. Van egy nagyon jo barátnôm Erika neki már régota tetszik egy srác Gyuri sokáig csak nézegette ôt a buszon (mivel ô buszozik és Gy. is) és aztán végre rászánta magát h bejelôlje myvipen. Bejelôlte és pár héttel rá Gy. felvette ôt msnre. Nagyon boldog volt. Msneztek kb. ôszvisz 2x, de vlhogy nem nagyon ment nekik olyan erôltettten érezte magát .... Miota levették a rejtvét a myviprôl Erika, nem nézte meg Gyurit mivel nem akarja, hogy a srác azt higgye, hogy ô nyomul rá (szval elég buszke a csaj). Ezért hát velem nézette meg, hogy nézzem már meg, hogy nincs-e kapcsolatban. Hít megnéztem nem volt, de Gy. irt nekem másnap h ismerjuk-e egynást, meg h helyes vagyok stb.... Elmondtam Erikának és hát nem esett neki jol. Leveleztunk myvipen egy kicsit, aztán mikor elkérte az msn cimem Erika enyhén célzott rá h itt az ideje lekoptatnom. Mondtam jo legyen .... lekoptattam azzal a szôveggel, hogy van vlmi dolgom alakuloban. De ôszintén szolva nem szerettem volna lekoptatni elvégre nem volt kôzôttuk sose semmi..... Gy. nagyon aranyosan viselte a lekoptatás annyira helyes volt, nem baj... aranyos vagy h nem akarsz velem játszani, meg h tuti lesz barátod, mert ilyen humoros kedves lány meg minden szval.... nem volt bunko. Legszivesebben felvenném vele a kapcsolatot...,de nem tudom jo ôtlet-e lenne. Mit tegyek??2009. jún. 18. 18:14
1/8 anonim válasza:
A barátnőd nem érdekli a srácot, ez egyértelmű, te viszont igen. Ha helyes a pasi, akkor nyugodtan folytasd vele. A barátnődnek meg nem kell mindenről beszámolnod. Vagy ha nem érti meg, hogy te tetszel a srácnak ő meg nem, akkor nem igazi barátnő, hanem egy önző pióca. Nem arról van szó, hogy azt a srácot csábítod el, akivel ő együtt jár.
2/8 anonim válasza:
Szerintem hogyha a barátnőd igazán a barátnőd akkor hagyja hogy boldog legyél, ha már neki nem sikerült, de az is igaz hogy nem illik a barátnőd "kiszemeltjére" hajtani, nehéz dió!! De én azt mondom egy biztos barátot ne veszíts el egy bizonytalanér, van még sok pasi az országban, sok sikert
3/8 anonim válasza:
Attól függ mennyire jó barátnőd...Ha a legjobb szerintem felejtsd el a srácot, van még egy csomó helyes pasi, de egy barátnő ezerszer többet ér!!!!!!
4/8 A kérdező kommentje:
De van neki joga ilyet kérnie ? Ő úgyse fog vele összejönni, mivel nem tetszik a srácnak...
2009. jún. 18. 18:24
5/8 anonim válasza:
Ha összejössz Gyurival, a barátnőd úgy fogja érezni, hogy elvetted tőle a pasijelöltjét. Választanod kell, vagy a barátnőd, vagy a srác!
6/8 anonim válasza:
Jó és akkor gondolj bele ha ez az egész fordítva lenne... Neked tetszik a csávó... Nem elég h nem tetszel a csávónak még a barátnőd is ráhajt... Nem hiszem h annyira jól esne. És nem tudom én úgy gondolom h egy barátnő többet ér egy csávónál.... Ő mindig ott lesz melletted a srác meg lehet még sem lesz olyan jó, mint ahogy elképzelted. Aztán max két szék közé esel.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom én nem reagálnék rá, ahogy ő. Ha nem tetszek neki akkor úgyis tudom, hogy semmi nem lehet belőle és, ha a barátnőm bejönne neki hát akkor én nem akadályoznám meg...
2009. jún. 18. 21:49
8/8 anonim válasza:
de ha összejöttök akkor a barátnődnek nap mint nap el kell viselnie azt h ti együtt vagytok. Igaz h egy kapcsolat két embertől függ, a barátnődnek nincs joga megtiltani hogy legyen köztetek valami. DE sztem neked kéne tekintettel lenned a barátnődre. Most az más helyzet lenne ha őt ez nem zavarná. Vannak olyanok akik nem veszik úgy fel a dolgokat, mert ha nem hát nem, továbblépnek. De úgy érzem a barátnődet nagyon megbántanád ha ezt folytatnád. Próbáld meg kipuhatolózni h h viszonyulna a dologhoz. De mindenféleképpen az ő érdekeit nézd. Hisz ha ő nem kér meg arra h nézd meg myvipen a srácot akkor nem is kezdődik el semmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!