Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok randiznátok olyan fiúval, akinek nagy az orra, elég fura formájú, de egyébként arcra szép és ezt mások is mondták már neki?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 23:41
2/13 A kérdező kommentje:
ma 23:42
Nagy krumpli orra, inkább széles, bár hossza is meg van.
2012. ápr. 11. 23:45
3/13 anonim válasza:
Nem az orra miatt szeretsz belé, vagy igen? ...
4/13 anonim válasza:
Erre most mit lehet mondani? Ízlések és pofonok...
5/13 étoile et lune válasza:
Az én barátomnak is nagy orra van, de amúgy elég szexi arcvonásai vannak összességében. Az összehatás a lényeg. Amúgy meg néha nekem is krumpliorrom van. De reggel nagyon kis fitos tud lenni. Hehe
7/13 anonim válasza:
Csak az orra nem lenne kizáró ok.
L/23
8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos már gúnyoltak az orrom miatt lányok, ez eléggé elvette az önbecsülésem és nem hiszem, hogy lenne esélyem lányoknál.
2012. ápr. 12. 17:11
9/13 anonim válasza:
Nekem nem az lenne az első hogy azt nézem hogy fura formájú az orra hanem az egész kisugárzást :)
10/13 anonim válasza:
Nem, mivel azt mondtad magadról, hogy szép az arcod. Ez két dolgot jelenthet. 1.: Qrva ronda vagy, és ezzel próbálsz kompenzálni. 2.: Tényleg szép vagy, csak egy beképzelt barom is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!