Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Van szerintetek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van szerintetek olyan srác 18-22 év közötti, aki? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Aki idősebb lányt szeretne barátnőnek, nem egy buta kis tinilánykát (ez nem általánosítás, csak sok ilyen van tisztelet a kivételnek), akit kedvére hülyíthet, és nem csak szexre kellene neki, meg villogni vele a haverok előtt, hanem komoly kapcsolat céljából? Tehát kimondottan a kb. 24-28 évesek a zsánerei? Nem kérek privi leveleket, csak kíváncsi vagyok a válaszokra.
2012. ápr. 11. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
igazából ez nem is nagyon kérdés, hiszen az én korosztályomat nagyon izgatja a kicsit idősebb réteg. 18/f
2012. ápr. 11. 20:32
 12/18 anonim ***** válasza:

27-8 éves hozzám azért már idős lenne szerintem... 24-5 éves jó lenne :D

19f

2012. ápr. 11. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
en 20 evesen egy 24 eves lannyal voltam nagyszeru kapcsolatban 1 even at. szep volt!
2012. ápr. 11. 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy 18 év feletti ember értelme mióta fejlődik az életkora függvényében? :o
2012. ápr. 11. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát sajnos már a hoszonévesek, sőt a harminc ésesek között is sok az olyan "nő" aki úgy viselkedik mint egy tizen éves r*banc. de most komolyan. 22 éves leszek és már kezdett elegem lenni a korombeli lányokból. ezért udvarolni keztem egy harmincas éveiben járó lánynak, (gondoltam: óóó, ő már legalább arra vágyik hogy átöleljék, és szeressék) de nem. ugyanúgy csak kihasznált.
2012. ápr. 11. 20:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sok fiúnak bejön, ha a lány idősebb egy-két évvel. De az az igazság, hogy a 24-28 éves lányok legtöbbjének már csak a babán jár az esze. Szerintem egy 18-22 éves fiúnak meg még nagyon máson.
2012. ápr. 11. 21:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem mindig azt tanácsolják, hogy a nálam idősebbek közt kellene keresgélnem, nekem meg nem lenne ellenemre...

24/F

2012. ápr. 11. 21:18
 18/18 anonim válasza:
minden álmom lenne :) irhatsz. 17f
2012. ápr. 11. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!