Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olcsó finom alkohol egy randin?
Buliba megyünk a hétvégén, és előtte vennénk piát, de én nem tudom, mit vegyek, mert kevés pénzem van rá. Nem szeretem a sört,bort,pezsgőt, és a sok százalékos piákat sem. Általában likőrt iszom, de arra nincs pénzem. 1000 ft alatt kéne valami. Gondoltam a bacardi breezer-re, de kipróbálnék valami mást, ha kapok tippeket!:) (Női italokra gondolok)
19/L
Szamóca likőr-vodka, meggylikőr jól hangzik:) vagy lehet kipróbálom a Sangriát:) nem is tudtam, hogy ilyen olcsón is vannak ilyenek. úgy terveztem, h Tescoban vásárolok,csak lesz valamelyik ezek közül:)
a sört utálom, még a szagát is. nem bírom meginni, borzalmas. kóstoltam már mindenféle ízesítettet is,semelyik sem ízlik:D
A sörs sajna nem mindneki kedvence, pedig engem az nyugtat meg a legjobban. Problémáim vannak az idegeimmel, a nyugtalansággakl, egy sör után megnyugszom :D
Amúgy 1000 alatt simán találsz, mi berúgtunk már 1500 Ft-ból is 4-en, 5-en.
a sangria jó választás, 500-ért kapsz egy egész üveggel, ami asszem 1,5 liter, szóval veheted valakivel felesben :)
de különben bemész egy boltba, megkérdezel valami rendes ott dolgozó fiút, h ilyet és ilyet keresel, ilyen árkategóriában, segíteni fog neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!