Melyik a legfinomabb pezsgő egy olyan embernek, aki nagyon ritkán szokott alkoholt inni?
Figyelt kérdés
Ami még árban is elfogadható. (A gyerekpezsgőn kívűl...)2011. dec. 28. 02:18
1/10 anonim válasza:
Egyszer a Tecskóban akciós volt 1990 Ft volt a Cinzano Asti pezsgő. Édes, fehér. Ha olyat akarsz ami jó és méghozzá márkás is, akkor ezt tudom ajánlani. Nagyon finom volt. Annyit megért. De a magyarok közül jó a Törley Tokaji, a Cоветское Игристое - [orosz licensz alapján, Magyarországon készített, édes, fehér pezsgő.] Árban is ez a sorrend fentről-lefelé. A BB pezsgők nekünk nem igazán ízlettek.
2/10 anonim válasza:
Asti martini pezsgő
vagy Törley édes pezsgő...
És csak félig tölts, azt csak meg tudja inni koccintásnál és utána max töltöd még :)
4/10 anonim válasza:
A Törley Irsai Olivér édes pezsgője szerintem nem rossz választás, ha nem szereted a száraz pezsit.
5/10 anonim válasza:
Martini Asti,de ez elég húzós árban
Mi a BB édes muskotályosra esküszünk
6/10 A kérdező kommentje:
Na, akkor majd egyet választok Szilveszterre! :P
2011. dec. 28. 17:44
7/10 anonim válasza:
Cоветское Игристое - Szovjetszkoje Igrisztoje. Szerintem simán veri a nagy nevű Törleyt.
8/10 anonim válasza:
Cinzano Asti - a legfinomabb!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!