Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akarnak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak velem találkozni lányok?

Figyelt kérdés
Pl vegyük, hogy valami társkereső. Szuper, van stilusom, nem titkolom a lány előtt, hogy tetszik nekem, mint nő, de közbe mutatom azt is, hogy nem vagyok unalmas. Tehát a társkeresőkön kuncsorgó fickók felső 20%-ába tehetem magam. Ezzel szemben, a nőket totál hidegen hagyja, ha találkozót szeretnék velük, azt pedig, hogy ők akarjanak maguktól találkozni velem, azt kábé csak várhatom, ugyanis semmi esély rá. Nem értem miért csetelnek velem, ha ESZÜK ÁGÁBAN SINCSEN találkozni. És nagyon nem értem, mert még az is találkozik nőkkel, aki mindenkinek ugyanazt a levelet küldi el, és papucs kedvesfiú, mint annak a rendje. Legszivesebben jól kiosztanám a nőket amikor ezt csinálják...ehelyett probálkozom és a probálkozom, hátha egyszercsak megjön a kedvük, hogy élőben is lássanak. Persze ha elsőre nem jó nekik, akkor ez már eleve gém óver. Pedig tudvalevő, hogy a lányok mindent képesek lemondani, ha találkozni akarnak egy fiuval, mert vonzódnak hozzá. Én általában banális kifogásokat szoktam kapni, hogy miért nem jó a felajánlott időpont. Ha én kérném, hogy mikor jó nekik, akkor méghülyébb kifogásokkal jönnének. MINDFUCK. Miért nem néznek potenciális partnernak? hm?

2012. ápr. 11. 00:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
kipróbálom. bár mégis mi okuk lenne rá, hogy találkozzanak velem?
2012. ápr. 11. 01:32
 12/19 A kérdező kommentje:
én már elég sok mindent kiprobáltam amugy
2012. ápr. 11. 01:37
 13/19 A kérdező kommentje:
egyszer volt egy eset, amikor igy társkeresőről feldumáltam magam egy 25 éves nő lakására péntek éjjel, de ahhoz is kellett elég sok dumálgatás, mondjuk 1 óra telefonálás meg 6 óra chat. És közel se volt olyan a helyzet, hogy dugni fogok vele, esetleg erőltetve. Mások meg hiphop el tudják intézni, hogy első randin már a nő nyálcsorgatva várja, hogy mikor lesz dugás.
2012. ápr. 11. 01:39
 14/19 anonim ***** válasza:

hát igen.

általában az én randijaim is ilyenek voltak,hogy első randin dugás,de max a 3.on.

mondjuk rólam alapból lejött nekik,hogy nem a kellemes társaságáért mentem oda.

persze volt olyan is,akinek nem jött be a nyomulás,de ennek ellenére simán eljöttek 2.randira velem,csak nekem nem volt már kedvem hozzá.

a kierőltetett,szatírkodós dugással mi a problémád amúgy?

ha már lakásra megyek,akkor nem úszta volna meg,akkor sem ha nyögvelenyősen indul.

2012. ápr. 11. 01:48
 15/19 A kérdező kommentje:
de és arra nem is gondolsz, hogy valamiért csak beengedtek a házukba? Mondjuk mert tetszettél nekik, mint férfi és eldöntötték, hogy te alkalmas vagy a sexelésre? Velem találkozni nem akarnak, nem még hogy sexelni. Mondjuk az eset, amiről meséltem mutatja, hogy képes vagyok rá, de hogy ez konzisztensen menjen, tehát folyamatosan vállalható szépségű nőkkel dugjak, azt fogalmam nincs hogyan kivitelezzem.
2012. ápr. 11. 01:54
 16/19 anonim ***** válasza:

nekem pont ezért a kocsimban volt mindig pár üveg bor,mert ha egyből hozzá mentünk,akkor egyértelmű,hogy ivás és dugás jön.

a 25 éveshez üres kézzel állítottál be amúgy?

a szépség meg relatív.

pl nekem volt nem egy olyan csajom,hogy a kinézete simán átlagos,vagy nem olyan feltűnő,de olyan mértékben erotikus érzéki volt minden szinten,bársonyos bőrrel,hogy kenterbe verte a nagyon szép,de állandóan nyüglődő bombázót.

egyébként nekem is volt megakadásom.

olyankor előírtam magamnak heti 2x dugást egy gyönyörű lakásos szolgáltatóval és pár alkalom után,frissen,feltöltődve ment minden tovább.

2012. ápr. 11. 02:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Végigolvastam amiket írtál. Amit most mondok tapasztalatból mondom. A nők szemében kétféle pasi létezik: olyan aki helyes, meg olyan aki nem. Csak az előbbiek számítanak, utóbbit levegőnek nézik. Nyilván te az utóbbiak közé tartozol. Lehetsz te bármilyen rendes, stílusos vagy nagydumás, vagy akármi, attól még a szemükben nulla maradsz. Engem ugyanígy elküldenek a csajok mint téged pedig magas vagyok, sportos és szoliba is járok. Csakhogy nem vagyok jóképű. És ezen már bukott is minden. És ha ezt nem hiszed, próbálkozz csak tovább, majd rájössz.
2012. ápr. 11. 10:25
 18/19 A kérdező kommentje:
:D az arckifejezésedet eléggé át tudja szabni az, hogy belül milyen állapotban vannak a gondolataid...és onnantól már jóképűbb leszel...
2012. ápr. 11. 16:29
 19/19 anonim ***** válasza:
A probléma elég összetett. Először is: a magyar nők (fiatalok) többsége eléggé híján van az önkritikának, és az elvárásaik az egekben vannak. Még egy kövér, butácska és alacsony nő is az hiszi, hogy neki Brad Pitt jár. És ugye a magyar nők szerint a férfiak 20%-a csak jóképű. elég itt körülnézni, olyan kérdések is vannak,h pl "szted is sokkal több szép lány van, mint jóképű férfi" és hasonlók. A legtöbb magyar nő azt hiszi, hogy azért, mert kisminkeli magát, és kihívóan öltözködik, már szép nő lesz. Elég nagy baj van a fejükben. Ehhez vedd hozzá még, hogy nekem az a tapasztalatom, h a netes tárkeresőkön sok nő azért van csak fent, mert növelni akarja pucsítós képekkel az önbizalmát. Általában 10% az, aki vissza is ír. Persze, ha nagyon jóképű vagy és pénzes, akkor jobb az arány.Nem provokálni akarok, de tényleg az én véleményem is az, hogy Magyarországon a fiatal nők nagy része felszínes, buta cafka 0 önkritikával és rohadt nagy elvárásokkal. Ha van lehetőséged rá, ismerkedj külföldön, nem vicc, ég és föld a különbség. Szóval kitartás, nekem volt komoly kapcsolatom (értelmes nővel!), alig tartott 2-3 évig megtalálni:D.És egy netes oldalon!
2012. ápr. 13. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!