Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki 28 éves és udvarol, én pedig 16. ti elfogadnátok a közeledését ebben a helyzetben vagy nem?
Figyelt kérdés
válaszokat előre is köszi...pussz2009. jún. 18. 10:03
11/26 anonim válasza:
Hát, ha te véresen komolyan veszed a kapcsolatot, akkor igen, lehet csalódás a vége. Mert egy 28 éves srác maholnap már tényleg érett férfi és talán a jövőképe is változik. Hosszú évekre, házasságra nem számíthatsz, vagy csak nagyon kis eséllyel... de szerintem ezt te is tudod. És nem az ő kora, hanem a tiéd miatt! lehet emlékezetes, szenvedélyes, őrületes kapcsolat, ha nem is örökre szól. De 16 évesen mi szólna hosszabb távra? .. nagyon ritka, hogy valaki ennyi idősen ismerje meg az igazit, nem? Akkor már miért ne olyan emberrel legyél, akivel isteni. Soha nincs garancia egyetlen kapcsolatban sem, hogy meddig tart. Később sem lesz. Addig kell elfogadni és boldognak lenni, amig lehet.
12/26 anonim válasza:
Én vagyok a 10.05-ös ismét. Dehogy, gondolhatja komolyan a kapcsolatotokat! Miért ne gondolhatná? Én csak a saját példám írtam le, hogy az én esetemben nem lehet erről szó. (max. szex) Azt is írtam, hogy ennek az oka az, hogy nem vagyok egyedülálló. De ha az lennék, bármi lehetne!
13/26 anonim válasza:
Szerintem ez nem rossz dolog, ha csak nem csak arra kellesz neki. én 17L vagyok, a párom 29, és nagyon jól megvagyunk, nem csak "azért tart" sőt, még nem is feküdtünk le, mert bár nagyon szeretem, de még nem érzem hogy itt az idő. Am 5 hónapja vagyunk együtt. úgyhogy ha tudod hogy tényleg szeret, hát miért ne!?:)
14/26 A kérdező kommentje:
és 10.05ös?rem nem haragszol ;még egy kérdés:a mostani barátnőd aki szeretsz tudna erről a "csak szex" dologról ?megcsalnád vagy nyílt a kapcsolatotok ilyen szempontból?
2009. jún. 18. 10:21
15/26 A kérdező kommentje:
és neked 17 évesen komoly elképzeléseid vannak vele ?
2009. jún. 18. 10:25
16/26 anonim válasza:
csak meg akar dugni, ez szinte biztos. ne haragudj most azért amit mondok, de ha egy 28 éves baratom odaalitana elem egy 16 eves csajjal, en kirohognem. nagyon nagy a korkulombseg.... inkabb16-20as korosztalyban valogass sztem
17/26 anonim válasza:
NEkem igen. És Úgy tűnik neki is, néha így álmdozik és mondogatja hogy neki nem kell más csak én, és hogy mekkora házunk lesz meg ilyenek :D és érzem hogy tényleg szeret... 17L voltam:)
18/26 anonim válasza:
10:27-es: bocsika de most mért kell rögtön lehurrogni? az hogy a te ismerőseidnek csak dugásra kell egy nő... itt az én példám. 29 éves a barátom, 5 hónapja együtt vagyunk, és tényleg nem csak arra kellek neki... Jó nyilván vannak olyanok mint amit mondtál, sőt a többség sajnos ilyen, de vannak kivételek szerencsére.:)
19/26 anonim válasza:
10:05-ös vagyok megint.. Nem tudna róla. Nem azt mondtam, hogy azonnal meg is tenném.. Az biztos, hogy a kísértés óriási lenne.
20/26 anonim válasza:
saját tapasztalatom 14 évesen jöttem össze egy 24 éves sráccal.. most szakitottunk ő 30 lett én 20... maximálisan nagyon jol megvoltunk csak én megváltoztam a kapcsolatban mivel felnőttem mellete ő meg maradt olyan amilyen volt... de a korkülönbséggel sosem volt gond.. sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!