Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl korai egyből?
Figyelt kérdés
Elszeretném hívni nálam 2 évvel fiatalabb lányt moziba akivel jóba vagyok, de még csak 14 éves és talán egy kicsit túl korainak tartom . Elhívnám az egyik legjobb barátomat is , hogy ne legyen
túl olyan randi szerű , de megbeszéltem hogy ne nagyon legyeskedjen az utamban .
Azt kérdezném , hogy nem túl drasztikus az elsőnek a mozi és jó—e ha nekem vagy esetleg neki is ott lenne barátja ?
2012. ápr. 9. 23:54
1/6 anonim válasza:
A mozizásban nincs semmi különös,elhívhatod.Vagy mit akarsz a moziban csinálni a filmnézésen kívül?Ez itt a kérdés:)
2/6 anonim válasza:
Inkább a lány egyik barátnőjét hívd el :)
3/6 anonim válasza:
Hát ha olyan gazdag vagy hogy vegyél neki jegyet meg magadnak az már úgy 2500 (diákkal) + kajával úgy 4500 ha kövér csaj és olyat kér 1000 ért és te is de ha nem akkor csak 3500. Ja és vegyük figyelembe ha bkv-val mentek és el kap az ellenőr + 6000 csajnak is de te állod 2*6000 Ja és még vissza fele is el kapnak + 6000 de megint állod a csajnak az 2*6000 de el felejted be fizetni egy hónap múlva az úgy 64500ft. mivel késleltetve 15000 ft. és csak moziztál. + mozi után azt mondaná neked a csaj hogy szar volt. Na BE VÁLLALOD?
5/6 anonim válasza:
nálunk is igy volt azután osszejottunk de kozolte utana hogy nemfog menni mert baratja nelkul job lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!