Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (nem merek kezdeményezni)
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy nagyon tetszik egy fiú (ő 20 éves). Még januárban találkoztunk egy buliban. Az a gond, hogy nem nagyon ismerem, alig beszéltünk, csak annyi volt, hogy egy közös ismerősünk bemutatott minket egymásnak. Kb. egy hónapja bejelöltem facebookon, vissza is jelölt meg minden, de most nem tudom hogy mit csináljak. A barátnőim szerint írjak rá. De mit írhatnék egy olyan fiúnak akit alig ismerek és semmilyen ürüggyel nem tudok ráírni? Nem akarom, hogy hülyének nézzen...2012. ápr. 9. 19:57
11/22 anonim válasza:
Szeritnem kezdetben egy sima, átlagos baráti beszélgetéssel indíts. Nyugodtan írj rá. Én is ilyen helyzetben voltam és már 1,5 éve együtt vagyunk. :) Kérdezd meg hogy milyen napja volt, stb. A többi majd jön magától. El fog jönni az a pillanat, amikor megmondhatod neki, hogy bejön. Az is lehet, hogy ő mondja majd neked.
Szóval nyugodtan írj rá. Nem ciki. :) Valakinek el kell indítania a beszélgetést, különben sosem fogjátok megismerni egymást. :D Sok sikert.
12/22 A kérdező kommentje:
utolsó, te is lány vagy? Szerintem abban semmi sincs ha bejelölöd, ha találkoztatok min.1x, akkor simán bejelölheted sztem:)
2012. ápr. 9. 20:16
13/22 anonim válasza:
Igen, lány vagyok. És én is 17 voltam akkor. :) Mi is csak egyszer találkoztunk, nem volt időnk beszélni sem. Igaz, hogy ő keresett rám. De vettem a bátorságot és ráírtam, amikor nem kezdeményezett beszélgetést.
14/22 anonim válasza:
Én az utolsó előtti vagyok. Igen, én is lány vagyok:D de félek, ha bejelölöm, nem jelöl vissza,mert csak látásból ismerjük egymást:D
15/22 A kérdező kommentje:
hát szerintem mindenképpen vissza fog. Csak gondolj bele: ha bejelölöd, vagy visszajelöl, mert amúgy is mindenkit visszajelöl. Vagy ha esetleg nem ugrasz be neki, akkor megkérdezi h honnan ismerjük egymást, akkor is visszafog:9
2012. ápr. 9. 20:43
16/22 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg, nincs veszíteni valód. :) Ha találkoztatok, akkor látásból már ismer. Én vissza szoktam igazolni olyanok jelölését is, akikkel egy szót sem beszéltem, de suliba látni szoktam. :D Nem hinném, hogy van olyan ember, aki csak azokat jelöli be, akit teljesen ismer. Így mindenkinek csak 4-5 ismerőse lenne. :D :D
18/22 anonim válasza:
Mi az hogy az gáz ha 1 lány kezdeményez én személy szerintörülnék ha 1 csaj rámír azzal hogy tetszek neki sőt még nagyra tartanám őt
19/22 A kérdező kommentje:
hát köszi szépen, majd talán egyszer erőt vesztek magamon
2012. ápr. 15. 18:40
20/22 anonim válasza:
sikerült már valamit?:) ha igen, hogy ment, és azóta hol tartotok?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!