Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (nem merek kezdeményezni)
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy nagyon tetszik egy fiú (ő 20 éves). Még januárban találkoztunk egy buliban. Az a gond, hogy nem nagyon ismerem, alig beszéltünk, csak annyi volt, hogy egy közös ismerősünk bemutatott minket egymásnak. Kb. egy hónapja bejelöltem facebookon, vissza is jelölt meg minden, de most nem tudom hogy mit csináljak. A barátnőim szerint írjak rá. De mit írhatnék egy olyan fiúnak akit alig ismerek és semmilyen ürüggyel nem tudok ráírni? Nem akarom, hogy hülyének nézzen...2012. ápr. 9. 19:57
1/22 anonim válasza:
Szimplán mond meg neki hogy bejön és szeretnéd meg ismerni...Nem tudom ezen mit kell ennyit gondolkozni...Én is láttam tegnap a vonaton egy vadidegen lányt, megkerestem facebookon és ráírtam ...hogy szeretném megismerni stb...(az már más eset hogy van barátja :D ) 20F
2/22 anonim válasza:
na valahogy velem is ez van, csak én vagyok a fiú.
3/22 anonim válasza:
hát ha alig ismered akkor még van rá esély hogy megismerd:)
és mért nézne hülyének nap mint nap ismeretlenek irogatnak ismeretlennek facebookon:D
kérdezd meg hogy van. megy e jövő héten bulizni...
4/22 A kérdező kommentje:
De te fiú vagy. Szerintem az teljesen más. Tudom, kiköveteltük az egyenjogúságot blablabla..de sztem az más. De ti mit szólnátok, ha egy lány rátok írna? Elég hülyén venné ki magát ha írnék, nem? "szia. nagyon tetszel"..hát basszus ez így elég bénán nézne ki. köszönöm a gyors válaszokat:)
2012. ápr. 9. 20:01
5/22 anonim válasza:
Második vagyok. A "Szia nagyon tetszel" szöveg szerintem is elég gáz, ezért nem írtam a kiszemeltnek semmi ilyesmit. Várok valamire, talán arra hogy legyen konkrét indokom írni neki. Az pedig, ha éppen a lány ír a fiúnak, az se rossz dolog.
6/22 anonim válasza:
Kezdj el vele ismerkedni. És csak később hozd szóba, hogy bejön.
7/22 A kérdező kommentje:
éppen ez a gond, hogy nem lesz indokom ráírni, mert nem ismerem. Ha egy olyan fiú tetszene akivel többször is találkoztam, beszélgettünk volna, akkor lenne indok, hogy ráírjak, elindulhatna egy beszélgetés stb..de így?
2012. ápr. 9. 20:06
8/22 anonim válasza:
Ha találok választ a kérdésedre, mihamarabb megírom. Rendre ugyanez van velem is, életembe nem beszéltem a lánnyal, de nagyon tetszik, csak nem tudom én se, hogy hogyan indítsam a beszélgetést. Remélem rájövünk mindketten, és boldogok leszünk a párunkkal.
Még mindig a második voltam.
9/22 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm:)
2012. ápr. 9. 20:11
10/22 anonim válasza:
Haaah, én is így vagyok, de én még be se merem jelölni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!