Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki jött már össze az osztálytársával? Ha igen meddig tartott?
Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy most voltunk táborban, és nekem most nagyon megtetszett.--főképp mikor fürödtünk a Dunában. Beszélgettem is vele,szerelmes vagyok belé. itt a nyár hogy találkozzak vele?ja és 14/l2009. jún. 17. 17:52
11/13 anonim válasza:
Szia!
Én 17 éves vagyok,a barátom 18!
Kilencedikben jöttünk össze,most megyünk tizenkettedikbe és még mindig együtt vagyunk,immár két és fél éve!
Azt persze nem mondom,hogy nincsenek nehézségek,mert voltak,nagyon is sok,épp abból kifolyólag,hogy osztálytársak vagyunk,mert ugye mindig együtt vtunk,ha akartunk ha nem és így egy idő után soknak találtuk az együtt töltött órákat,így változtattunk,de sok álmatlan éjszakánk volt a veszekedések miatt,de mára már megtanultuk kezelni ezt a helyzetet,mert szeretjük egymást és jobb volt megoldani a problémákat,mint megfutamodni előlük!
Sok sikert a kapcsolathoz és boldogságot!
üdv!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:(()
2009. jún. 19. 10:07
13/13 anonim válasza:
3 évig jártunk... Nagyon jól kijöttünk, minden jó volt, de valahogy elmult... mnden esetre a mai napig, már 8 éve legjobb barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!