Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki jött már össze az osztálytársával? Ha igen meddig tartott?
Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy most voltunk táborban, és nekem most nagyon megtetszett.--főképp mikor fürödtünk a Dunában. Beszélgettem is vele,szerelmes vagyok belé. itt a nyár hogy találkozzak vele?ja és 14/l2009. jún. 17. 17:52
1/13 anonim válasza:
Sablonszöveget tudok mondani: "házi nyúlra nem lövünk"... :) Bár egy próbát megér...hajrá ;)
2/13 anonim válasza:
Na jah! a mi osztályunkban nagyon sokan jártak egymással,nekem jó h. volt annyi eszem h. nem tettem ezt,pedig volt aki nagyon tetszett! Mindegyik "kapcsolat" kb 3-4 napig a leghosszabb talán 2 hétig ha tartott:DxD
3/13 anonim válasza:
egyik legjobb barátnőm és a barátja osztálytársak és összejöttek és már másfél éve együtt vannak.
4/13 anonim válasza:
Mi 18 évesek voltunk, utolsó évben jöttünk össze. Tíz éve tart. :)
5/13 anonim válasza:
Mi is negyedik év végén jöttünk össze. Addig semmi, csak barátság. 11 hónapja tart, minden tökéletes.
20/L
6/13 anonim válasza:
Nálunk ezek a "kapcsolatok" általában 3 naptól 1,5 hónapig terjednek, hosszabb nem volt.
7/13 anonim válasza:
Barátnőmék 20 hónapig jártak, szakítottak (elég csúnyán), azóta mindkettőnek kínszenvedés suliba járni... Főleg mivel mindenki kibeszéli őket.
8/13 anonim válasza:
mi 3 hónapja vagyunk együtt és minden tökéletes
9/13 anonim válasza:
szia
nekem volt már ilyen kapcsolatom és fél évig tartott de sajnos nyári szünetbe szakított velem:S
az első hónapok tökéletesek voltak
17/L
10/13 anonim válasza:
én már jártam az osztálytársammal,és 3hónapig tartott!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!