Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden lány, akivel itt ismerkedtem eddig ezen az oldalon rendszerint az ország másik végében él? A sors szemét játéka ez?
Főleg azért bánt a dolog, mert nagyon sok rendes lányt ismertem már meg itt, de mind legalább 200km-re élnek.
A környékemen nem lennének rendes lányok vagy csak nem használják ezt az oldalt?
Hajdú-bihari vagyok amúgy.
Én is fogtam már ki két külföldi lányt is egyébként, de a többség dunántúli vagy pesti volt fura mód és épp ezen lányok között találtam a legrendesebbeket.
Nincs mit tenni, költöznöd kell! :)
12.19 voltam
Na igen, már gondoltam rá, hogy költözök suli után :D
Á, nem írok ki ilyet, még tiltanának a moderátorok, de már akkor is fura, hogy rendszeresen az ország másik felében élő rendes lányokat találok ezen az oldalon. :D
Ha ez megnyugtat én a saját sulimban botlok mindig olyanokba, akik minimum 100 km-re laknak. A párommal is az egyetemen ismerkedtünk meg, én bejárós vagyok, ő 200 km-re lakik. Sz*rban a haza, ha hazamegy, engem meg itt hagy akár hetekre is, de mindent meg lehet oldani. :) Akkor nagyobb gáz lenne, ha ő a sulitól 200 km-re lakna keletre, én meg 200-ra nyugatra. :)
Mondjuk egy Debrecen-Budapest 2,5-3 óra intercityvel, az azért nem olyan vészes, hogy a szerelem érdekében ne lehetne beáldozni hétvégente. :) (mondjuk én abszolút nem vagyok a távkapcsolatok híve, de valamit valamiért)
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!