Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spanyol lányok?
Figyelt kérdés
Milyenek? 2 hónap múlva megyek ki Spanyolországba, 1 évre.2012. ápr. 6. 13:59
11/19 anonim válasza:
egyébként csoportvezető vagyok egy fesztiválon, oda minden évben jönnek spanyolok, és sztem szépek, ezért is irtam.. esetleg küldhetek onnan képet :D bár ami van az éppen Paraguay-i, szal csak a nyelv azonos.. de hasonlóak :)
12/19 Agytörzsi Prof. válasza:
Kedves 14.10. Minden évben látsz 30 spanyolt? Ebből azért még nehéz általánosítani.És igen, vannak szépek is, de nem az a jellemző.
13/19 anonim válasza:
én legalább láttam már spanyolokat élőben. a kérdező erre kiváncsi. vagy h gondoltad, hozzam ide egész Spanyolországot? :D
14/19 Agytörzsi Prof. válasza:
14.22. Ezt nekem írtad? Mint írtam, rengetegszer voltam közöttük Spanyolországban, a tapasztalatomat írtam le! Nem úgy hallottam, hogy milyenek!
15/19 anonim válasza:
neked irtam, azt a részt, h hozzam ide egész Spanyolországot? :D csak mert belekötöttél a neten keresgélős kommentembe, meg abba is h minden évben jön egy csoport. nahh.. nem tudtam, h voltál. akiket én láttam, ott többségében szépek voltak. neked meg más a tapasztalatod, ízlések és pofonok..
16/19 anonim válasza:
nagyon szépek a spanyol csajok !!!
17/19 Agytörzsi Prof. válasza:
Tévedsz, nem kötöttem bele semmibe, csak azt mondtam,amit most is, hogy a tapasztalatomat mondtam el.Ha elolvastad volna a hozzászólásokat, abból kiderült volna, hogy már jártam ott.
18/19 anonim válasza:
Fekete hajúak, piszok jól fogod érteni az angoljukat, az R betűt is ki tudják mondani :) Szerintem meg igenis csinosak.
19/19 anonim válasza:
14.02. A neten hogy lehet megnézni, hogy szépek? Ott nyilván a szépeket mutatják, ennyi erővel az angolok is szépek. Itt Svédo.-ban, ez igen, ők a kedvemceim.
erre gondoltam, ha nem belekötés, akkor bocsi, rosszul értelmeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!