Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellek senkinek? 30F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek? 30F

Figyelt kérdés
Már sok lánynál próbálkoztam és senki nem akar járni velem. Nem vagyok túl szép(magas, vékony, szemüveges), de még a ronda lányoknak se kellek.

2012. ápr. 6. 00:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Atyaúristen, ennyi negatív gondolkodásút egy kupacban! Na már veszem is a receptet, asszongya:

1 x borotválkozás minden nap, after shave-el

1 x "Vonzás törvénye" 1x20 oldal naponta.

1 x Dr. Csernus Imre: A férfi, A nő

1 x konditerem heti 3 x 1.5 óra, tömegesítő edzésterv

1 x frankó napszemüveg

5 x tuti szerkó

napi 20 perc vigyor mikor mész az utcán

Egyelőre ne erőltesd a csajzást, csak a tervedre figyelj a többi jön magától.

Nekem bejött, mostanság inkább lekoptatnom kell a csajokat magamról...

2012. ápr. 6. 17:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ! Sokat tanultam belőlük!
2012. ápr. 9. 17:50
 13/13 anonim válasza:

Ez mind szép és jó, amit itt írogattak, csak az a baj, hogy a mai csajok nem így működnek.

Lehetsz te Quasimodo is, ha van egy penge sportkocsid, meg egy kastélyod tele rabszolgákkal, minden csaj bukni fog rád.

Érdekes, hogy a pénz mennyire meg tudja szépíteni az embert, ja és megnövelni az önbizalmat.

2012. máj. 2. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!