Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon undorodnátok attól ha egy csávónak vannak a kezén vágás hegek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 21:24
11/15 anonim válasza:
szerintem szexi:P ha vagdosàs az undorito, de a te eseredben baleset szoval teljesen okès:)
12/15 anonim válasza:
Szerintem is fontosabb az ok. Ha hobbiként vagdostad magad, akkor gáz. Ha baleset volt, akkor nincs vele semmi gond.
13/15 anonim válasza:
engem nem zavarna. volt olyan exem, akinek volt jópár vágás a kezén (ősrégi kocsmai balhé), és nem zavart. jelenlegi páromnak is tiszta sebhely a keze (megégette munka közben), de nem zavar. legalább látom, h nem fél az élettől, mint a sok nyálas kis plázaboy :)
14/15 anonim válasza:
Nem zavarna.
Páromnak a fenekén van egy ronda nagy heg, műtötték ciszta miatt, de nem zavar, hiába nem esztétikus.
15/15 anonim válasza:
nm, dehogyis:D az rosszfiús benyomást kelt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!