Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz normális lányt találni?
Ez már tragikum hogy ide regisztráltam,de kíváncsi vagyok a véleményekre.Eddig egy több éves kapcsolatom volt,ami szinte végig tökéletes volt.De sajna túl fiatalon jöttünk össze.Azóta volt pár kaland,komolytalan kapcsolat,stb,stb.A kalandok már egyáltalán nem érdekelnek,a komolytalan kapcsolatokból pedig elegem van.Már túl vagyok a bulizgatós partyarc korszakomon,de nem is hiszem hogy egy komoly kapcsolathoz egy disco-ból vezet az út.Próbálok mindent megadni egy lánynak,ami általában sikerül is,viszont nem vagyok egy bólogató kiskutya,ami nem azt jelenti hogy "az van amit én mondok asszony".Csak van véleményem,amit ki is nyilvánítok,akkor is ha nem éppen jó.Ja meg ugye nem egy SP vagy Zara-ban vásároló szolcsis,napszemcsis kinézetű kiscsávó vagyok.:)
Megnéztem már a mi kell a nőnek című filmet is...na jó ez csak vicc:)
De komolyan mi kell nektek csajok?
Szerintem nem esélytelen! Egy olyan lányt keresel, aki viszont Téged, vagy a típusodba tartozó fiút keres. Kész a recept! A végén kiderül, mi mindenre nem jó a gyakorikerdesek.hu. :D
Én egyébként a barátnőmet - akivel most együtt lakom - két éve a strandon ismertem meg. Na, nem vendégek voltunk, hanem diákmunkások, uszodamesterek. Az volt életem legjobb nyara. A "közös szenvedés" összehozza az embereket és a párokat. Akkor próbálkoztam a legtöbbet, és nagy volt a választék. Szerintem a legjobb "jött ki" belőle. :)
Ez azért is lenne túl szép,mert már ide írok kínomban és itt is találnám meg a megfelelő lányt...persze nem lehetetlen.Nyitott személyiség vagyok(enyhe célzás lányoknak:)
Téged pedig irigyellek azért a nyárért,biztos jó lehetett.Gondolom munkából kifolyólag más élmények is voltak plusz egy kapcsolat.Nem csodálom hogy a legjobb volt.Ja és köszi a bíztatást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!