Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen nehéz normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz normális lányt találni?

Figyelt kérdés

Ez már tragikum hogy ide regisztráltam,de kíváncsi vagyok a véleményekre.Eddig egy több éves kapcsolatom volt,ami szinte végig tökéletes volt.De sajna túl fiatalon jöttünk össze.Azóta volt pár kaland,komolytalan kapcsolat,stb,stb.A kalandok már egyáltalán nem érdekelnek,a komolytalan kapcsolatokból pedig elegem van.Már túl vagyok a bulizgatós partyarc korszakomon,de nem is hiszem hogy egy komoly kapcsolathoz egy disco-ból vezet az út.Próbálok mindent megadni egy lánynak,ami általában sikerül is,viszont nem vagyok egy bólogató kiskutya,ami nem azt jelenti hogy "az van amit én mondok asszony".Csak van véleményem,amit ki is nyilvánítok,akkor is ha nem éppen jó.Ja meg ugye nem egy SP vagy Zara-ban vásároló szolcsis,napszemcsis kinézetű kiscsávó vagyok.:)

Megnéztem már a mi kell a nőnek című filmet is...na jó ez csak vicc:)

De komolyan mi kell nektek csajok?

2012. ápr. 5. 17:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

"El vagytok tévedve, ha azt hiszitek, hogy minden normális lánynak van egy jóképű barátja. Sokaknak semmilyen nincs és elkezdtetek abba az irányba menni, hogy általánosítotok."

Nem mondtam, hogy mindegyiknek, csak azt, hogy a normális lány olyan, mint a szép alma: ha későn érsz oda, már leszedték a fáról, a maradék szép almáért meg magasra kell mászni, vagy beérni a férgessel.

2012. ápr. 5. 18:10
 12/32 anonim ***** válasza:

".De mi van azokkal a lányokkal akik panaszkodnak hogy így a pasik meg úgy a pasik és amikor ott van egy pasi aki megbecsülné,akkor mégsem kell neki?"

Hát ő nem egy "normális lány" :D. Nem őt keresed.

2012. ápr. 5. 18:11
 13/32 anonim ***** válasza:

Ezt az almás dolgot én másképp ismertem. De szerintem aki igazán normális, ő nem éri be a férgessel, mert az csak fél siker.

A maradékért, meg lehet, hogy többet kell küzdeni, de megéri.

2012. ápr. 5. 18:18
 14/32 A kérdező kommentje:
Én például küzdenék de hol?:)
2012. ápr. 5. 18:21
 15/32 anonim ***** válasza:
Munkahely, suli, szabadidős tevékenység során stb. Mi nem tudhatjuk, hogy merre mozogsz.
2012. ápr. 5. 18:23
 16/32 A kérdező kommentje:

18:23

Akkor én fogok ki nem megfelelő lányokat mert ezeken a helyeken sikerült kifognom mindent a komoly kapcsolaton kívül:)

2012. ápr. 5. 18:28
 17/32 anonim ***** válasza:
majd akkor legközelebb kifogsz egy olyat, aki hosszú távra tervez veled :)
2012. ápr. 5. 18:29
 18/32 anonim ***** válasza:
18:01 Akinek nincs, az meg nagyon válogatós, és csak a legjóképűbbek kellenének neki, azoknak meg pont nem ő kell.
2012. ápr. 5. 18:29
 19/32 A kérdező kommentje:
Akkor várom/keresem tovább a "megfelelőt" és köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2012. ápr. 5. 18:39
 20/32 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy? Az sem utolsó..:) Legtöbb normális lánnyal szerintem suliban lehet találkozni. Hiszen suli után mindenki megy haza, készül másnapra stb. Kivéve aki délután bandázik még egy kicsit de általában azok pont nem a normális lányok..:D Hétvégén meg talán a parkokra tippelnék, sétáltatják a kutyát stb. De sok helyen van normális lány, csak ott a gond, hogy nem veszik észre őket, mert normálisak..vagy csak nem mernek odamenni hozzájuk, mert félnek hogy elküldik őket stb. Mondjuk nem is olyasmivel kell próbálkozni, hogy szija mizu nagyon tetszel..:P
2012. ápr. 5. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!