Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megérzitek, amikor egy fiu ugy megy oda, illetve ugy bánik veletek, ahogy azt a farka diktálja neki?
lehet,hogy bátor,de enyhén tahó nyitás is egyben ez a behúzás a tánctérre.
persze ha a prédáid nem többek 15-16éves kiscsajoknál,akkor tényleg lehet hatásos hosszabb távon is akár.
egyszerűbb beépülni a kiszemelt társaságba,dominálni,aztán izolálni a csajt a társaságból.
a te nyitásod túl direkt és a végeredményei is kétséges.
csak akkor jön be,ha tényleg jó vagy a csajnál elsőre,akkor meg végülis tök mindegy,hogy mit csinálsz,rángatod,vagy dumálsz neki.
amit írtam elsősorban a mystery módszeren alapul.
tudom,hogy robot max is próbálja nyomni,de belőle nem nézném ki,hogy a gyakorlatban is tudja alkalmazni.
így ahogy levezetted,már nem ismeretlenként toppansz oda,mert volt előtte egy alapozás.
fogalmam nem volt, hogy másodszor megyek oda hozzájuk amugy.
azt a mexet ne nézd le, mert a tréningekből él.
nem nézem le,de akkor is egy robot.
minden be van gyakorolva és nincs semmi ösztönös.
pl itt szerinted sikerült oldottá,jó hangulatúvá tenni az egész akciót?
http://www.youtube.com/watch?v=KMoRI3GKRws&feature=relmfu
az meg,hogy rendőrből megcsörgeti a végén?
mi van ha nem igazi számot ad a csaj?
akkor követelni kezdi?
az tényleg elismerésre méltó,hogy ennyi shit-et visszavert és kitartott végig,mert nem volt ez könnyű bige.
de ebből 1000%,hogy nem lett dugás.
elvagy tévedve.
nem várok én semmilyen megváltást.
mikor a kezembe került az első pua könyv,akkor én már túl voltam 30-35 megdugott nőn.
a kinézetem is jó volt mindig is,feleségem van,uh nekem már nem kell formálni magam ilyen formán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!