Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Légyszi adjatok valami tanácsot!
18 éves lány vagyok.Első látásra beleszerettem egy fiúba,akivel találkozót beszéltünk meg,de nem írt semmit,pedig megígérte.Először találkoztunk.Eléggé haragudtam rá,de ez most már enyhült valamennyire.Elég lett volna annyi,hogy na akkor bocsi,de hanyagoljuk a találkozót.Én írtam neki,erre azt válaszolta,hogy bocsi,de elfoglalt majd valamikor beiktatjuk a dolgot,sőt még azt is megkérdezte,hogy mit szeretnék.De ezek után nem írt semmit.Szerintetek ez nem gerinctelenség? Akkor miért nem mondta meg az elején,hogy hagyjuk a fenébe,akkor nem számítottam volna rá.
Ha ezek után mégis ír,én esküszöm elküldöm!
Ti mit tanácsoltok? Hogy verjem ki a fejemből? Először vagyok szerelmes és elég emocionális természetű vagyok,ezért nem lesz könnyű!
Lányok,ti ezért végleg besértődnétek egy fiúra?
Vélemények,tanácsok?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!