Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bántátok meg hogy inkorrekt módon küldtetek el valakit (nem párkapcsolat, csak ismerkedés szintjén)?
Apróságok, amiket talán másképp kellett volna, vannak.
De komolyabb, amit megbántam, mert ott tényleg g*ci voltam:
2 sráccal randizgattam párhuzamosan, persze, nem tudtak egymásról. Az egyikbe szerelmes voltam, de neki csak szexre kellettem, a másik volt a tartalék, akivel elvoltunk...
És ahogy vele szakítottam, meg hülyére vettem, arra még most is sz@r érzés visszagondolni (pl mikor itt aludt, és mondta, hogy milyen jó érzés hogy tudja, hogy megbízhat bennem, legszívesebben elsüllyedtem volna:-S Mikor véget ért a dolog, meg is kaptam tőle, hogy sokat nem érek már a szemében, és nem ilyennek ismert... + majd jusson eszembe, mikor 2 szék közül a pad alá... Igaza volt...)
Én fiú vagyok, de nálam meg pont fordítva történt
Éppen nem volt barátnőm, ezért poénból iwiwen kinéztem egy csajt magamnak, aztán írtam neki egy 2 soros üzit, hogy szia, ismerkedhetnénk, blablabla... direkt nem is éltem bele magam, mert nem vagyok helyes pasi.
Mi adjisten visszaírt, de nem csak simán visszaírt, de rögtön msn címet kaptam, és már másnap 13 órakor ejtettünk is egy randit. Nem hittem a szememnek, szépen el is jött.
Beleadtam mindent a randiba, meghívtam 1 fagyira, beszélgettünk, smároltunk. A randi végén mondta hogy jól érezte magát, aztán hazament. Msnen lekoptatott, hogy beszélnie kell sürgősen egy barátnőjével - teljesen átlátszó volt, hogy miattam - és nemsokkal rá elidegenült tőlem, majd szépen lassan elkezdte sorolni hogy miért NE járjunk. 1 héttel rá megtaláltam életem szerelmét, aki mellett ő külsőleg labdába se rúghatott, és ennyi üzit írt nekem: "grat. az új barátnődhöz... :S" Neki azóta sincs fiúja. Megbánta, hogy a barátnőjére hallgatott.
Egyszer volt, azóta megtanultam a leckét és nyitottabb vagyok :\\
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!