Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, bántátok meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bántátok meg hogy inkorrekt módon küldtetek el valakit (nem párkapcsolat, csak ismerkedés szintjén)?

Figyelt kérdés
Nem azt, hogy elküldtétek a pasit, hanem a módot, ahogy elküldtétek. Pl felkeres egy régi iskolatárs, és nem válaszoltatok. Vagy társkereső oldalon. Aztán, akár évekre rá gondoltátok hogy "ajh szemét voltam, legalább válaszolhattam volna" ?
2012. ápr. 4. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Apróságok, amiket talán másképp kellett volna, vannak.

De komolyabb, amit megbántam, mert ott tényleg g*ci voltam:

2 sráccal randizgattam párhuzamosan, persze, nem tudtak egymásról. Az egyikbe szerelmes voltam, de neki csak szexre kellettem, a másik volt a tartalék, akivel elvoltunk...

És ahogy vele szakítottam, meg hülyére vettem, arra még most is sz@r érzés visszagondolni (pl mikor itt aludt, és mondta, hogy milyen jó érzés hogy tudja, hogy megbízhat bennem, legszívesebben elsüllyedtem volna:-S Mikor véget ért a dolog, meg is kaptam tőle, hogy sokat nem érek már a szemében, és nem ilyennek ismert... + majd jusson eszembe, mikor 2 szék közül a pad alá... Igaza volt...)

2012. jún. 11. 00:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Van egy srác aki 1 év alatt,2 alkalommal is megszólított,és elhívott táncolni.Nem tudom hogy megismert-e,vagy csak teljesen véletlenszerűen jött oda ismét.Másodjára is visszautasítottam,lehet picit kemény volt a hangsúly.Minden szó nélkül el is ment.Aztán később visszajött,de ez egyik ismerősöm nagyon csúnyán elküldte.Sajnálom nagyon...Pedig beszélgetésről lehetett is vna szó.
2012. jún. 11. 00:37
 13/17 anonim ***** válasza:
hmm jó válaszok
2012. jún. 11. 10:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nem olyan régen. Nos hát... ismerkedni akart a fiú meg minden, aztán én meg hülye fejjel nem vettem észre, és ma már ott tartunk, hogy nem is szól hozzám (pedig osztálytársak vagyunk), vagy max. csak köszön. Persze kerek-perec nem mondtam ki, hogy nem kell, és ő se mondta, hogy tetszek neki, de végül is elég valószínű volt. Az egészet végül is megbántam, ugyanis ma meg már tetszik nekem...
2012. jún. 11. 14:28
 15/17 A kérdező kommentje:
és az meg mitől lehet, hogy most már tetszik?
2012. jún. 23. 11:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, de nálam meg pont fordítva történt

Éppen nem volt barátnőm, ezért poénból iwiwen kinéztem egy csajt magamnak, aztán írtam neki egy 2 soros üzit, hogy szia, ismerkedhetnénk, blablabla... direkt nem is éltem bele magam, mert nem vagyok helyes pasi.

Mi adjisten visszaírt, de nem csak simán visszaírt, de rögtön msn címet kaptam, és már másnap 13 órakor ejtettünk is egy randit. Nem hittem a szememnek, szépen el is jött.

Beleadtam mindent a randiba, meghívtam 1 fagyira, beszélgettünk, smároltunk. A randi végén mondta hogy jól érezte magát, aztán hazament. Msnen lekoptatott, hogy beszélnie kell sürgősen egy barátnőjével - teljesen átlátszó volt, hogy miattam - és nemsokkal rá elidegenült tőlem, majd szépen lassan elkezdte sorolni hogy miért NE járjunk. 1 héttel rá megtaláltam életem szerelmét, aki mellett ő külsőleg labdába se rúghatott, és ennyi üzit írt nekem: "grat. az új barátnődhöz... :S" Neki azóta sincs fiúja. Megbánta, hogy a barátnőjére hallgatott.

2012. jún. 23. 11:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyszer volt, azóta megtanultam a leckét és nyitottabb vagyok :\\

16/L

2012. jún. 23. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!