Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, bántátok meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bántátok meg hogy inkorrekt módon küldtetek el valakit (nem párkapcsolat, csak ismerkedés szintjén)?

Figyelt kérdés
Nem azt, hogy elküldtétek a pasit, hanem a módot, ahogy elküldtétek. Pl felkeres egy régi iskolatárs, és nem válaszoltatok. Vagy társkereső oldalon. Aztán, akár évekre rá gondoltátok hogy "ajh szemét voltam, legalább válaszolhattam volna" ?
2012. ápr. 4. 12:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

Igen, konkrétan minden alkalommal kb., mikor vissza kell valakit utasítanom, pedig elég sokszor kell, szóval megszokhatnám:D De nem, mindig lelkiismeretfurdalásom van.

A legrosszabb talán az volt, mikor egy volt osztálytársam szeretett volna randizni velem, és mondtam valami tök hülye indokot. Tényleg nem jött be úgy a srác, de lerendezhettem volna normálisabban is, vagy nem tudom. Azóta ha eszembe jut, rossz érzésem van, még azon is gondolkodtam, hogy utólag bocsánatot kérek pedig nem volt nagy ügy, csak az elég hülyén jönne ki:D

2012. ápr. 4. 12:36
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Ja, két másodpercig kb bűntudatom van de ennyi. Ettől függetlenül elküldeném ugyanúgy és ez még nem is bunkó. Évekre rá meg biztos nem jutna eszembe, mert már pár nap után elfelejteném.
2012. ápr. 4. 12:52
 3/17 anonim ***** válasza:
79%

Igen. Egyszer eljöttem egy munkahelyemről, és az egyik ex-kollégám írt emailt. Nem volt tolakodó, csak érdeklődött, mi van velem, én válaszolgattam is, aztán úgy a 4. email körül derült ki egyértelműen, hogy többet akar.

Nekem volt barátom, szóval meg se fordult a fejemben hogy találkozok vele, de ezt úgy "intéztem el", hogy nem válaszoltam a pasinak, később se, egyszerűen abbahagytam az emailezést. Azóta nagyon szégyellem magam emiatt, mert legalább egy sort írhattam volna neki, hogy van barátom (ő ezt nem is tudta szerintem), és ezért fejezzük be.

2012. ápr. 4. 14:25
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Igen.Volt hogy egy srácot nagyon csúnyán visszautasítottam.Nem is srác,férfi.(27)

Nagyon rosszul éreztem magam a dolog miatt.De 18 éves tiniként nem nagyon tudtam kezelni a közeledését.Sajnos.

Nem nagyon foglalkoztattak az érzései,mármint hogy milyen rossz lehet neki és jót is tett az egomnak hogy egy felnőtt férfi így odavan értem...Nagyon megbántottam,mai napig felemlegeti.Azaz felemlegette,kb fél éve megszakadt a kapcsolat.

20/L

2012. ápr. 9. 02:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok.Más esetben még nem bántam meg.Elvégre ha a srác nem jön be,meg semmi érzelem ,akkor határozottan kell fellépni úgy vélem.
2012. ápr. 9. 02:02
 6/17 anonim válasza:
100%
A reszeg taplo parasztokat nem banom . De a tobbit sajnalom :/
2012. ápr. 9. 02:04
 7/17 anonim ***** válasza:

olyan csúnya a lerázás, amilyen gusztustalan a teperés.

legalábbis nálam így van.

2012. ápr. 29. 23:24
 8/17 anonim ***** válasza:
6%
Utolsó. Gusztustalan ha egy fiunak tetszel? Akkor leszbi vagy, vagy rosszabb... tahó!!
2012. ápr. 29. 23:35
 9/17 anonim ***** válasza:

HA gusztustalan a teperés, akkor vagyok én is TAHÓ.

mellesleg 3 éves heteró kapcsolatom van, éééés valóban, a stílusom olykor csipkelődő. ^^

2012. ápr. 29. 23:38
 10/17 anonim ***** válasza:

Igen. Egyszer szerintem nagyon megbánthattam egy srácot, akivel azt hiszem egy házban (tízemeletesben) laktunk.

Épp nagyon dühös voltam valamiért úgy általában a férfinemre, csalódott voltam, bosszúvágyó, erre pechjére pont megszólított az a srác a ház előtt. Meglepődtem rajta, hogy milyen magas, lányos hangja van, pedig úgy 20 körül lehetett. Már nem tudom, hogy mit mondott nekem, de azt válaszoltam, hogy hagyjál békén. Erre kérdezi, hogy miért? Mondom neki: mert gáz a hangod.

Nem tudom mennyire tapostam bele ezzel a lelkébe, remélem nagyon nem, de akkor jól esett beszólni valakinek, kis ge.ci lenni egy fiúval. Mert engem is csak szívattak akkoriban.

2012. máj. 28. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!