Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Patry után merre? (több lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Patry után merre? (több lent)

Figyelt kérdés
Most hétvégén volt egy barátomnak szülinapi (kicsit beivós) partija, ahol találkoztam egy lánnyal, smároltunk, kicsit beittunk, de semmi komoly... másnap felvett facebookon, chaten minden féléket dumáltunk, mivel most lesz suliszünet megkérdeztem tőle hogy van-e kedve menni valahova... azt mondta, hogy találjam ki hova és akkor lehet... Milyen helyre vigyem?

2012. ápr. 3. 21:33
 1/6 A kérdező kommentje:
(16F)
2012. ápr. 3. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Még is hol ? Én javasolnám Neuschwansteint, mert tényleg szép és van egy szép tó is ott.
2012. ápr. 3. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Szobába te barom!
2012. ápr. 3. 21:40
 4/6 A kérdező kommentje:
hmm Neuschwansteint... télleg szép hely, meggondolom...
2012. ápr. 3. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Viheted moziba is vagy valami koncertre, de szerintem egy séta a legjobb választás, közben persze ehettek mondjuk egy sütit vagy valami hasonló, de a séta magában is jó és még beszélgetni is tudtok közben (ami a mozinál ugye nem működik).
2012. ápr. 3. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy neki mihez lenne kedve igazán, milyen helyeket szeret. Azért ennyi igazán megtehetne, mégis csak arról van szó, hogy ő jól érezze magát. Viszont akármit mond, a végső döntést mindenképpen te hozd meg. Pl ha mond több dolgot, akkor te válassz mindenképp. Ezzel "teszteli" hogy mennyire vagy magabiztos. Jól bele lehet bukni az ilyen hülyeségekbe. Ha meg nem tud semmivel előállni a csaj, akkor hívd meg kávé/teaházba, cukrászdába, étterem az húzós lenne, moziban nem lehet beszélgetni, csak sétálni meg elég fantáziátlan. Persze miután voltatok mondjuk cukrászdába, menjetek el sétálni is ebben a szép időben.
2012. ápr. 3. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!