Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit merre hogyan?

Figyelt kérdés
Egy hónapja ismerjük már egymást ezzel a bizonyos sráccal. Mindennap beszélünk interneten és igen találkozni is szoktunk féleértés ne essék nem egy városban lakunk ezért beszélünk interneten többet.Egyre jobban kezdem megkedvelni sőt mitöbb szeretem is nagyon akárhányszor találkozunk remeg a lábam és full ideg vagyok nehogy valamit elrontsak.Elég nyilvánvaló jeleket ad viszont ő is hogy bejeövök neki.De ha témába kerül mégcsak nem is szószerint kimondva hogy :"váá.imdálak szeretlek." csak pl.: nagyon megkedveltek illetve hasonló dolgok eltünik vagypedig ideges lesz és elkezd összevissza írni mindent. Nem tudom miért csinálja ezt. Talán én értelmezem csak félre? vagy csak gyorsnak találhatja a dolgot? Habár nem értem miért lenne gyors csupáncsak, feltételezem.
2011. dec. 30. 01:27
 1/5 A kérdező kommentje:
L/15
2011. dec. 30. 01:28
 2/5 anonim ***** válasza:
ak 47
2011. dec. 30. 01:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Zavarba jön... Ennyi az egész.
2011. dec. 30. 01:31
 4/5 Molnar Tamás76 ***** válasza:
ha 15 évesek vagytok,akkor ne csodálkozzatok hogy igy viselkedtek,még nemigen értetek meg a dolgokra.furcsa nektek a másik nem,ez természetes dolog.majd idovel kisimulnak a dolgok,és rendben lessz minden,hidd el.
2011. dec. 30. 01:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem személyesen minden könnyebb. Sokkal könnyebb viccelődni, bizalmasabb dolgokról beszélgetni, stb. Szerintem tartsd szem előtt, hogy milyen a való életben, és ott hogy viselkedik, és aszerint gondold át, hogy hogyan is álltok egymással. Bár egy fiú és egy lány ritkán beszélget viszonylag sokat "csak úgy". Szóval hajrá! :) Szerintem tetszel neki, csak igen... ilyen korban még az ember borzasztó hamar zavarba jön. :)
2011. dec. 30. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!