Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire szimpatikus egy őszinte pasas?
Úgy értem,h a világ kegyetlen,és mindenki önző,mindenki csak magára gondol,mindenkinek a saját érdekei a legfontosabbak,és még sorolhatnám. Ez sajnos tény(tisztelet a kivételnek).
Mindenesetre arra lennék kíváncsi,h az mennyire szimpatikus ha egy pasas ugyan ilyen szemét alak,de legalább őszintén beismeri,h egy szemét , nem hazudik nem áltat titeket,őszintén bevallja,h tőle semmi jóra ne számítsatok. Ez ér valamit,vagy ilyenkor is elkülditek a búsba?
Példa:
Vegyünk egy db szart.
Ha jól van tálalva, mindenki megeszi.
Ha úgy rakod oda, hogy itt egy db szar, akkor semmi jóra ne számíts.
Az szimpatikus, hogy megmondja, hogy ő ilyen. Így legalább tudom, hogy nem kell nekem és nem hónapok múlva jövök rá, hogy elcsesztem rá az időmet.
24/l
Csak az őszinte szimpatikus NEKEM!
Csak akkor tudunk egymással bármi értelmeset kezdeni, ha tisztában vagyunk egymással és egymás céljaival.
A másik dolog meg az, hgoy kinek mi a jó?
Mi az a semmi jó, amire nem számíthatunk tőled? Lehetséges, hogy épp erre vágyom, és ha eljátszod az ellentétét, az baromira nem fog bejönni.
Ha az ellentéted kell, akkor tegyük fel eljátszod magad egy ideig, aztán úgyis lelepleződsz. Akkor nagyjából tökön leszel rúgva. Kell ez neked?
Éljenek az őszinte manusok! le a hazugokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!