Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszon szimpatikus lány. Hogy tudnék odamenni hozzá és valahogy kihúzni belőle azt, hogy akarna-e valamit de úgy h nelegyen annyira feltűnő?
Figyelt kérdés
A buszon heti 1-szer szoktam találkozni egy nekem eléggé szimpatikus a lány, szoktunk szemezgetni csak nemtudom leszűrni, hogy akarna-e valamit.
Bevallom a buszon zenét szoktam hallgatni és közbe megpróbálok szemezgetni vele.
15/F
2012. márc. 4. 16:07
1/12 anonim válasza:
Elôször talán menj oda haverkodj poénkodj...egy kicsit lazulj aztán 1 kis idô után csak egyszerũen kérdezz rá nincs mit veszítened...;)
2/12 anonim válasza:
Miután leszállt, hívd félre, beszélgetésre, szeretnéd jobban megismerni...stb.
3/12 anonim válasza:
Legyen már vér a pucádban! Menj oda hozzá és beszélgess. A lányok szokták ezt az "ürügyet keresek" módszert alkalmazni. Hívd el sétálgatni, elvégre a busz nem épp a legjobb terep az ismerkedésre, s ha esetleg nincs kedve hozzá, úgyis nemet fog mondani. Ha pedig nemet mond, akkor sincs az égvilágon semmi. Keresel más célpontot ;)
4/12 A kérdező kommentje:
Az a gáz h 1-el előbbi buszmegállóban száll le(távolsági):(
2012. márc. 4. 16:19
5/12 anonim válasza:
ülj mellé és kezdj el vele beszélgetni:)
6/12 anonim válasza:
Miután felszálltatok egy darabig nézd és mosolyogj rá. Ha viszonozza a pillantásod és visszamosolyog, akkor menj oda hozzá.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem ismerem...és még eldönteni se tudom. 15-16 lehet kb.
2012. márc. 4. 18:01
9/12 whatshername válasza:
Nem téged szoktalak nézni??:D
Én ugyanígy vagyok,szoktam szemezni egy sráccal a buszmegállóban,de még nem jött oda hozzám :(
10/12 A kérdező kommentje:
Hmm...Nemhiszem de írtam neked válaszolj ;)
2012. márc. 5. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!