Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem tetszik egy fiú de ő még nem hiszem, hogy tudná. Nincs barátnője és azt nem tudom, hogy elmondjam e neki vagy sem. Mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 09:12
1/3 anonim válasza:
Tudod, én egy 35 éves "aggastyán" vagyok. Ja és ffi. Nekem furcsa azt elképzelni, hogy egy lány odamegy egy idegen fiúhoz és azt mondja: Tetszel nekem! Még fordítva is meredek. T'od vannak egyéb női praktikák, amivel fel lehet kelteni egy fiú figyelmét. Pl. elejted keszkenőded és dalolva adod a világ tudtára, hogy csókot adsz érte. Hogy is kell? :) Sikerült! Még egyszer. :) No persze ennyire nem kell visszamenni az időben. Bár ez még kedvesen humoros is lehet (mármint a keszkenős dolog). Egyébként két ember között a legrövidebb út a mosoly. Hosszú szemezgetés, majd szemlesütés, és egyéb praktikák. Basszus, ezt kérdezd meg egy lánytól. Az első fizikális lépést a fiú tegye meg, dolgozzon egy kicsit ő is.
2/3 anonim válasza:
hát így hipsz-hopsz ne állj elé,hogy szia,tetszel,mert azt hiszem megrémülne. Inkább küldj felé jeleket - ahogy az első is írta: mosolyogj rá,nézz a szemébe. Esetleg ha van rá olyan alkalmad,beszélgess vele kicsit és közben légy érdeklődő, kedves vele. Aztán majdcsak alakul valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!