Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretethiányos lányok miről ismerhetők fel, hol találhatóak meg?
Én egy szeretethiányos fiú vagyok, aki nagyon vágyik már egy ölelésre is ha olyan lánytól kapná, akivel lelkileg is összetud olvadni. De mivel nem találtam még ilyen lányt eléggé erősödik bennem már jó ideje a szeretethiány, illetve az, hogy én is szeretet adjak egy lánynak viszont.
Szeretnék olyan lányt találni, aki hozzám hasonlóan gondolkodik és hasonlóképp érez.
Először is változz meg.
A szeretethiányos ember nem tud szeretni, csak "kunyerál" de el nem fogad, és semmi sem lesz elég, mindig csalódott lesz. Egy tökéletes párnál is örök kételyek gyötrik.
Ebből alakulnak a féltékeny és lehúzós kapcsolatok.
Nagy igazság van az alábbi számban (Máté Péter - Szeretet nélkül):
http://www.youtube.com/watch?v=7kv6o5H3Vao
A belső fejlődés folyamata az önbecsülés megszerzése, az önszeretet... Ha magadat nem szereted, akkor vagy igazán szeretethiányos, és ezen más nem tud segíteni. A szeretethiányos (szeretet nélküli embere gyakran alulpozíciónálják magukat, és emiatt magukhoz méltatlan párt találnak.
Így alakul ki a társas magány, ami sokkal rosszabb az egyedüllétnél (rossz kulcs elfoglalja a zárat, és a jó kulcsnak sem ad helyet)
Szeress (elsősorban magadat), és akkor szeretnek! Ennyi!
(lehet, hogy ez most úgy tűnik, hogynesze semmi, fogd meg jól, de sokkal többről van szó!)
hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!