Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Többi lent.
Hello!
Ez sok mindentől függ pl: , hogy szerelem kapcsolat volt e vagy futókaland.
Volt ahol már a második nap lefeküdtünk, és nem volt semmi utána és volt olyan is amikor 3 hónapig udvaroltam egy lánynak és csak után volt sex.
17 éves lehettem mikor elveszítettem a szüzességem, szakközép első.
De egy érdekes eset hogy a mostani barátnőmmel a második nap volt sex, majd utána semmi én kapartam kb 5 hónapig míg volt valami és most már boldogan élünk lassan 2 éve míg meg nem halunk. :)
Nem voltak igazi randijaink, mert egy tornacsapatba jártunk, úgyhogy rendszeresen találkoztunk, aztán meg mikor azon kívül találkoztunk, azokat nem számolom. Tudtuk, hogy össze fogunk jönni. És két év után feküdtünk le, akkor 18 éves voltam, ő 21. (ja am én vagyok a lány). És elég érdekes volt, mert én nem akartam szexelni, biztos voltam benne, hogy házasságig nem is fogok, de ő meg nem bírta ki, pettingeltünk, és aztán teljesen észrevétlenül becsúszott a farka is. Gondolom azért nem vettem észre, mert a szűzhártyám már korábban kiszakadt valamitől (petting vagy tampon). És nem emlékszem hogy volt, mikor volt. Most gondolhatod azt, hogy húú szemét pasi, kihasznált meg minden, hidd el, én is atomra ki voltam akadva rá, egy kerek napon keresztül megállás nélkül sírtam, mikor erre rájöttem (utólag). De igazából én is hibás voltam, meg be kellett volna látni, hogy hiába játszom meg a jó kislányt, én is vágytam már rá, tehát úgyse ment volna.
Nem tudom mi célból tetted fel a kérdést, de ha még szűz vagy, legkomolyabb őszinteséggel mondom neked, nagyon gondolt meg, kit választasz, és ha tényleg megtaláltad az igazit, akkor se hidd azt, hogy a szex is elsőre igazi lesz vele. Nekem mostmár jó, de ne tudd meg, mennyit szenvedtünk, mire eljutottunk idáig. De tudtuk, hogy együtt akarunk maradni, mert tényleg éreztük, hogy nekünk együtt KELL lennünk, és ma már 3 éve vagyunk együtt, és senki mást nem is kívánok helyette. De ez elég extrém eset, nem hinném hogy túl sok hasonló van. Tehát fogadd meg a tanácsot, és nagyon gondold meg, hogyan veszted el. A kivel az nem kérdés, nem is erre voltál kíváncsi gondolom. Remélem hasznos volt a válasz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!