Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsem meg a csajokat?
Figyelt kérdés
haverokkal mentünk még nem volt barátnöm, ezért odaszóltam egy csajnak h jó a segge erre pofánvág. aztán azt mondják, h a pasik nem kezdeményeznek -.-" f152012. márc. 30. 16:18
1/8 anonim válasza:
ez nem kezdeményezés...ez nagy bunkóság..kezdeményezés: oda mész hozzá, megmondod neki h nagyon szimpatikusnak találod, nem akar e esetleg elmenni veled valahová! nem csodálom h a lány pofonvágott!!!
2/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de erre csak annyit tudnék mondani, hogy tapló tacskó.:D A lányok általában nem szeretik, ha bunkó vagy velük, és szerintem azzal kezdeni, hogy "jó a segged" elég nagy bunkóság.XD Próbálj meg beszélgetni velük, normálisan megszólítani őket... jah, és hagyd el a haverok között megszokott lekezelő stílust. Vagy a lánynak akarsz imponálni, vagy a haveroknak. A kettő nem mindig megy egyszerre.:) 23/L
3/8 A kérdező kommentje:
csak vicc volt az h "jó a segge" ... ő nem értette a poént
2012. márc. 30. 16:24
4/8 anonim válasza:
ez nem vicces...én se érteném a "viccet" ha valaki ezt mondaná..amugy meg nem erröl van szo hanem arrol h máshogy értelmezed azt a szót h kezdeményezés
5/8 anonim válasza:
A lányok a tetteket mezejére lépő srácokat szeretik, tehát legközelebb csapj rá a fenekükre és úgy mondjad, akkor a siker garantáltan nem marad el.
6/8 anonim válasza:
Hát akkor menj a sarokba, és nyomd meg a szégyengombot. Ha ez kész, akk menj legózni szépen még úgy 5-6 évig, mert a színvonalad minimum ennyi érést indokol . Remélem segítettem! trolololo!
7/8 anonim válasza:
szerintem ha rácsaptál volna, mondjuk nem olyan erősen, akkor értette volna, de én pl(nem járok bulizni) tuti viccnek vettem volna, és ha a továbbiakban nem vagy bunkó akkor talán jófej is lehettél volna !
További sikeresebb csajozást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!