Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott, de határozott (és "angyalbőrbe bújt bőrszerkős") csajokat milyen stílusú fiúk érdeklik átlagba?
Figyelt kérdés
Ilyesmi csajoktól kérnék tapasztalatokat! :)2012. márc. 29. 18:52
1/9 anonim válasza:
az értelmes fiúk. legalább is magamból kiindulva. nekem bejönnek a kockák
2/9 anonim válasza:
ennek a megértéséhez én fáradt vagyok, de: eléggé határozott vagyok, ha kell, zárkózott: hatalmas pipa, bőrszerkó: van egy bőrdzsekim, imádom, így megfelel? kissé ködösen fogalmazod meg a típust, szóval nem tudok átlagot mondani, de leírom, nekem mi jön be, hátha segít: szőke haj, kék szemmel, vagy barna haj lehetőleg barna szemmel (itt megengedőbb vagyok a szemszínt illetően). mondanám, hogy legyen jóképű, de az nagyon relatív. legyen izmos. ez nekem nagyon fontos. persze ne egy bodybuilder, hanem szép szálkás. legyen kedves, hogy feloldhassa a gátlásaimat. ezen kívül vicces és ápolt. nem kell, hogy egy divatmajom legyen, elég, ha olyan cuccokat hord, amiben jól néz ki (és jól is érzi magát benne)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 29. 19:01
4/9 anonim válasza:
bár nemtom, miért tetted fel a kérdést, de ha gondolod (NEM MUSZÁLY) küldhetsz magadról képet, és pontozhatlak, mostanság úgyis sok ilyet csináltam. de tényleg csak ha gondolod!
7/9 A kérdező kommentje:
semmi baj én is fáradt vagyok :)
2012. márc. 29. 19:23
8/9 anonim válasza:
A legelső válaszolóval egyetértek. Nekem is az érzelmes és értelmes fiúk a zsánereim. (A kérdésben megfogalmazott tulajdonságok mindegyike teljesen igaz rám :D ezért válaszolok) Külsőre pedig a kocka típus (szőke haj, szemüveg), vagy a picit elvontabb stílus (nagy bozontos haj, vékonyabb testalkat) jön be. 24/L
9/9 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 29. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!