Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van valakinek valami tanácsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek valami tanácsa?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy iskolába járok, de nem egy évfolyamon. Egyszer már üzentem neki, hogy szerelmes vagyok belé, és azt mondta, hogy biztos rendes vagyok meg minden, de van pasija, ezért nem szeretne megismerkedni velem. De szerintem lenne esélyem, de nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Viszont ha valamit mondok neki, akkor azt biztosan megtudja majdnem az egész osztálya. Szóval nincs egyszerű dolgom.
2012. márc. 30. 15:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem ö teljesen érthetöen elutasitott! ne próbálkozz, hagyd békén..
2012. márc. 30. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Te most minek kérdeztél érett géniuszom, ha nem érdekel a válasz, mert te akkor is jobban tudod? Ejj a cicafülét! most elképzeltelek: [link]
2012. márc. 30. 16:21
 13/15 A kérdező kommentje:
vki esetleg válaszolhatna a legutóbbi kérdésemre
2012. márc. 30. 17:13
 14/15 anonim válasza:
hogyha neked nem ér ez a láány anyit,hogy kockásztass érte anyit "ha elmondod neki és megtudja az egész osztály és ez cink",akkor ne is álmodj rola sztem...viszont ha enyit megér akkor hajra és vedd kia a kezed a gatyádbol!lehet hogy jolsül el,és áso kapa nem választ el titeket xD szoval hajra...
2012. márc. 31. 22:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Kortól függ... ha idősebbek vagytok akkor tökmind1, nem történhet olyan amit "félkézzel" ki ne magyaráznál!!

Sok sikert!

2012. márc. 31. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!