Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
168cm vagyok, kék szem, szőkésbarna haj,20éves, ápolt, zselézett hajú, sportos alkatú vagyok. És jelenleg mégis egyedülálló. Már 5hónapja! Ti mit gondoltok így leírás alapján? üziket is várok
A "f.ssz.pókám" az kultúrált? :)
Miért legyek normális vele, ha ő sem az az emberekkel.
Köszönöm kérdésed, Pál vagyok.
Nem csoda, hogy nincs csajod. Ez a kedvencem: "ink" :D
A csajoknak nem jönnek be az ilyen hú de laza vagyok, keménykedek, holott egy seggdugasz kis senki vagyok stílusú emberek. Bocs de ez van. Vegyél guminőt.
Öcsém, hátrébb a farbával.
Olyanokkal ne illess, amiről nem tudsz.
Az élettapasztalatod pedig igen silány, ha itt kérdezed meg, hogy miért nincs csajod...jujj már 5 hónapja ::OO:
pöcök, gondolkozz el ezen :)
Nem lehet kivenni a szavatokból, hogy kinek címeztétek ezt.
Viszont reagálok rá, hátha nekem.
Alapból egy kcsg vagyok, aki nem rest beszólni az emberi hülyeségtől szenvedőknek.
99%ban meg is érdemlik. Ezen tulajdonságom miatt sokan utálnak, de akik szeretnek azok tényleg. Nem tudom, hogy tudjátok e, miről beszélek. Nektek van e igazi barátotok, nem nem a mostanság átlagosnak mondható együtt iszunk és minden fain koma.
Nah amit ebből kiakartam hozni, hogy g e c i vagyok, ezt aláírom. Viszont azokkal akik közel állnak hozzám szerintem nyájasabb vagyok, mint ti együttesen.
(nem nyáLasabb, hanem nyájasabb...nézzetek utána, hogy mit jelent)
Kedves párommal is jól megvagyunk immáron 3. éve. Köszönöm kérdéseteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!