Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozásom lesz egy fiúval. Szerintetek mit vegyek fel? Fiúk ti mit szerettek?
Egy "barát-félémmel" fogok találkozni először..nagyon várom már.(Messzebb lakik és,azért "barát-féle",mert mintha kicsit többet éreznék iránta ..)
Tippek az öltözékre? Tudom,hogy ezt nem másoknak kéne eldönteni stb. csak izgulok !
Értelmes válaszokat! Köszönöm :):)
(Miniszoknya,kivágott felső stb. ilyenek felejtősek,mielőtt valaki leírná)
Azt vedd fel ami kényelmes neked, persze ne sportcuccot ;D
Vegyél fel farmert, polót, dorkót, kabátot és kész :)
Poén :)
16 vagyok..
Persze,arra én is gondoltam,köszi 3. :D:P
Esetleg linket tudnál dobni,hogy mi jó szerinted ??
Amúgy,egyberuha szerinted túl kihívó,mégha nem is olyan feszülős és nem is dobja ki a mellem?
Mert,gondolkodtam rajta..
szerintem teljesen mind1. barátkozni fogtok, max összejöttök. Vegyél fel valami divatos,de kényelmes cuccot. Nemhiszem,hogy a ruha olyan sokat számitana,vagyis biztos megnézi,de ennyi : )
Én amúgy az ilyen egyszerü dolgokra esküszöm. Farmer,póló,rá valami kis kabát és szia :D
17/F
Köszi neked is utolsó! :) Igen,miniszoknyát és kivágott felsőt nem szerettem volna..:) Amúgy,pulcsi valószínű nem kell majd,hisz meleg lesz.
Magassarkút se vennék fel,mert fájna benne a lábam ,meg amúgy alig magasabb is!
Utolsó előttinek írtam az előbb:)
És,köszi utolsó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!