Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a lányok? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok? Én gondolkodom rosszul?

Figyelt kérdés
Még mindig úgy hiszem, hogy egy lánynak jól esik a dicséret. Jól esik, ha valaki megőrül érte és nagyon-nagyon szereti, még akkor is, ha nem olyan jóképű a srác. Már másodszor járok úgy, hogy azt érzem, hogy minél inkább fontosabb valaki, annál inkább szarba se vesz. Így még udvarolni sem lehet, mert már előre eldöntenek mindent. Tényleg ilyenek vagytok? Tényleg ilyenek a nők? Miért?
2012. márc. 28. 10:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én kis idealista vagyok még,és keresem az ilyen srácot... több kevesebb sikerrel... rendeset szeretnék akiért nem én futok,hanem aki megtisztel azzal hogy felfigyel rám,és kitart mellettem... onnantól meg már teljesen megbecsülöm... nem tudom már mit kezdjek magammal,eddig napi szinten ugyan de mindig csak azt kaptam hogy jó a segged meg szexi vagy... aztán menõzik veled a haveroknál,egy hét után meg: hát én nem is voltam szerelmes,meg ez nem klappol hogy te ilyen vagy és mi a fene...erre vagyok a legkevésbé kiváncsi... csak sajna a nép állatosodik.. leszarják hogy mennyire vagy mũvelt,tisztességes vagy hũséges... csak akkor marad veled ha dughat,ha nem,egy hét után jó a segged,de én nem várok... és itt jön hogy a rendesek már el is kerülnek,mert hogy úgyse,meg pont velem õ?-áá/ezért kellett minden valamit érõ kapcsolatomnál-számszerint 2-nekem lépni/a nagymenõknek meg minden ráfér a pofájára,és amilyen szerencsés vagyok,az összes barom engem talál meg.... keresni meg minek...akkor megint én fogok könyörögni... sokszor úgy visszamennék az idõben 10-20 évet...
2012. márc. 28. 12:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne olyannal akarj ismerkedni aki nem akar tőled semmit. Az hogy kapható-e a lány egy kapcsolatra vagy további ismerkedésre egy találkozó után leszűrhető. Ha valakiről érzed hogy nem érdekled ne teperj utána tök felesleges. Az hogy ki tetszik neki nem te fogod megmondani sajna :/
2012. márc. 28. 15:40
 13/15 A kérdező kommentje:

12:12

Hát kb. én is így látom a dolgokat. Röviden összefoglalva nekem az a véleményem erről a témáról, hogy a szerelem az nem egy minden napi dolog. Mármint hogy nem lesz az ember minden nap szerelmes. És méghozzá azért nem, mert nemcsak a másik külsőjéről és belsőjéről van szó, hanem arról, hogy az ember belül mit gondol, mit érez, hogyan látja a világot stb. És ezekhez, hogy megváltozzanak, sokszor akár évek is kellenek. És épp ezért kellene ezt megbecsülni! Én nem hajtok olyan lányokra, akik mondjuk csak szimplán tetszenek, de azt tapasztaltam, hogy amikor szerelmes vagyok és tényleg mindenem odaadnám egy lánynak, nem foglalkozik velem. Majd inkább elmegy szórakozni, bulizni és felszed valakit, aki... nem is részletezem... Szerintem ez így nem igazságos. De ez csak én véleményem. Az emberek többsége már nem tiszteli a szerelmet.

2012. márc. 28. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Az emberek többsége nem a szerelmet nem tiszteli, hanem az embertársaikat. A tiszteletről annyit, hogy sokan azt hiszik, hogy ki kell érdemelni, hogy ők tiszteljék a másikat. Ez már eleve korcs dolog. Sajnos sokan csak a saját értékrendjüket tisztelik, és mivel minden ember más, ezért nem fér bele olyan az életükbe, amiért nekik is áldozatot kell hozni. De az ember változik, 25-30 éves korára mindenki másképp látja a világot, mint 20 éves korában. :)
2012. márc. 28. 16:35
 15/15 anonim ***** válasza:
nem mindenki bunkó s ilyen azért ne ítélj el mindenkit hanem próbálkozzz tovább s hajrá!!!hidd el h nem hiába!!
2012. márc. 29. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!