Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes társkereső oldalon komoly kapcsolatot keresni? Van valakinek már jó tapasztalata? 20L
Egy csomó csaj levarrtam a love.hu-ról. Komolyan. :))))
Jó volt. Mondjuk nősülni nem onnét kéne, de nem is ez volt a cél.
Én találkoztam már sok lánnyal, volt negativ és pozitiv élményem is. Én ajánlom, veszteni valód nincs.
Ha félsz, csak fényes nappal találkozz velük, zsufolt helyen.
24/f
Nőként alapvetően több eséllyel indulsz élőben, neten vagy bárhol máshol. Csak jól válogasd meg, kivel lesz komolyabb. :-)
Amúgy néhányszor én is próbáltam, de az emberek fele nem válaszol, másik fele meg értelmi és/vagy lelki sérült. Bár lehet, csak én ítéltem meg őket rosszul. :D
20/F
a jelenlegi baratnom tortenete: kitette a messenger ID-jat egy tarskeresore, torolt mindenkit aki akkor felvette ot (a zaklatasok miatt, beleertve engem is automatikusan), eltelt 6 honap es rairtam, taliztunk, es most egyutt vagyunk es minden rendben.
Nagy valoszinuseggel egy lanynak megrazo esemeny lehet, egy fiunak meg unalmas mert 99% nem ir vissza, de mint latjatok vegzodhet jol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!