Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátságból lehet szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból lehet szerelem?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja voltam együtt a barátommal, amikor egy osztálybuli után egyik osztálytársam hazakísért és megcsókolt. Ő az egyik legjobb barátom. Sosem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet. A történtek után szakítottam a barátommal. Nem akartam megbántani, de úgy érzem, hogy így lesz a legjobb. Azóta csak az osztálytársamra tudok gondolni. Ekkora hatással lett volna rám az egyik legjobb barátom? Mi történt velem? Ezután is barátok maradunk vagy több is lehet köztünk? (ráadásul osztálytársak is vagyunk. ) 17/ L
2009. jún. 14. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle, hogy mi volt a célja a csókkal...ha jópasi és bejön neked akkor jöjjetek össze...barátokból átmentek egy mégjobb kategóriába:) hameg nem akar semmit adj neki egy olyan pofpont, hogy agyrázkódása legyen...

lányokkal ne cicázzon egy fiúse!!!

2009. jún. 14. 20:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

nálam pont barátságból lett szerelem.

csak bennem volt annyi gerinc, h ne csaljak meg senkit a pillanat hevében. h lehet e valami köztetek? ezt mi nem tudhatjuk... de ha szerencséd van, akkor nem csak egy pillanatnyi fellángolás volt a srác részéről, és nem tűnik el az éterben a nyárra... különben 2 szék közül a pad alá...

2009. jún. 14. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos én saját bőrömön tapasztaltam, hogy férfi és nő között nincs olyan, hogy barátság. Pedig előtte én is hadakoztam, sőt tiltakoztam ez ellen a megállapítás ellen. Valóban igaz, hogy az egyik fél mindig többet akar. Nos ő többet akart. Nem lehetett megbeszélni vele a dolgot, megsértődött. Szerinte én ő magamhoz csalogattam, magamhoz édesgettem, pedig ez nem igaz, hiszen élettársam van, szeretjük egymást, eljegyzést, házasságot, babát tervezünk, és ő ezt mind tudta. Azt hitte, hogy érte feladnám az eddigi életem. Szóval igen barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság sosem. Mi most ott tartunk, hogy csak köszönünk, és ennyi. Elkerülni nem tudom, mert egy emeleten dolgozunk, egymás melletti irodában.

Ha a barátodnak az volt a célja a csókkal, hogy összejöjjetek, és te is szeretnéd, akkor tegyétek, mert az rossz, ha mindketten vágyakoztok a másik után, de nem teljesülhet a kapcsolat. Az viszont ha csak te vágyakozol utána, de őt te nem érdekled, az nem jó, abból semmi jó sem születhet. Ezt jobb lenne tisztázni minél hamarabb.

2009. jún. 14. 20:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat..Ha most beszélnék vele, és kiderül, hogy semmit sem szeretne tőlem, hogy fogok tudni a szemébe nézni nap mint nap a suliban? Vagy egy nyár alatt el lehet az ilyesmit felejteni? Én nem szeretném elfelejteni..
2009. jún. 14. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

1.: barátságból nem lesz szerelem

2.: a teh helyzetedben másabb a szitu... azt tom mondani amit az első válaszoló

3.: (amit a komidban írtál) teh maradnál ciki helyzetben??? ő csókolt meg téged...

2009. jún. 14. 21:45
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

(előző válaszoló vagyok)

* te miért ne tudnál a szemébe nézni??? ő csókolt meg... Nem csoda ha azt gondolod h érez vmit írántad...

(így akartam kifejezni magam a 3. pontban)

2009. jún. 14. 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Saját bőrömön tapasztaltam, hogy fiú-lány között nincs rendes barátság. Maximum haverság. Másfél évig volt szinte az egyik legjobb barátom az osztálytársam, nem volt olyan dolog amit ne mondhattam volna el neki. Mindkettőnknek volt párja, ezért meg sem fordult eleinte a fejemben az a mi lenne, ha... egészen addig, amíg a barátom meg nem említette, hogy ha mesélek vmilyen iskolai történetet, az esetek 90%ában az a bizonyos személy is benne van. Végül megcsaltam vele egy buliban.. nagyon ronda dolog volt, de így legalább ráébredtünk, hogy mindkettőnknek tetszik a másik. Kicsit több mint 4 hónapja vagyunk már együtt és nagyon boldogok vagyunk.

Szóval barátságból igenis nagy szerelem lehet! :)

Igen, ekkora hatással volt rád. :) Nem hiszem, hogy ezután minden úgy fog menni mint azelőtt. Ahányszor ránézel mindig az a csók fog az eszedbe jutni, és egy idő után elkezdessz arra gondolni, hogy jó lenne rendesen is együtt lenni vele. Azzal a csókkal kiderült hogy tetszel neki, szóval szerintem érdemes lenne megpróbálnotok.

Sok sikert!

16/L

2009. jún. 15. 01:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Barátság fiú és lány között igen is van. Sokkal nagyobb, mint lány-lány és fiú-fiú között!!! Az én legjobb barátommal másodikos korunk óta vagyunk elszakíthatatlanok!!! Mostmár nem vagyunk osztálytársak, deh nem telik el nap, h ne talizzunk vagy telefonon ne beszélgessünk. 17/L szeptembertől leszek 11.-es
2009. jún. 15. 07:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:D
2009. jún. 15. 10:19
 10/11 anonim válasza:
100%
Velem valami nagyon hasonló történt...csak sztem durvább. Ven egy fiú barátom 12 éve vagyunk nagyon jóban és köztünk is elcsattant egy csók. csak nem buliban,nem ittasan,neki is volt barátnője,nekem is volt barátom,akit amúgy szerettem is nagyon. nem tudom,hogy történt meg. és utána semmi,azt mondta,h velem mindent lehet akár viccből is. de tudom,mert mondta,h megfordult a fejében,hogy járna velem,többször is,ha nem is akkor és nekem is. csak sose venném magam rá,mert túl jól ismerem. szerintem,ha tetszel neki és megtudja,hogy szakítottál a barátoddal,akkor lépni fog. de szerintem te ne menj oda hozzá,h ez meg mi volt,mert a hírtelen nekiszegezett kérdésre úgysem fog tudni rögtön válaszolni és lehet,h a dolog fordítva fog elsülni. várj egy kicsit és majd alakulnak a dolgok!:)
2009. jún. 15. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!