Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet ha rendszeresen szexelek az exemmel?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. A volt barátom pár hónapja felvetette a témát,hogy mi lenne ha "kihasználnák" egymást. Tehát ha neki szüksége van rám,vagy nekem rá akkor találkozunk és szexelünk. Nos ez tudom sok ember számára elítélendő,de én belementem. Viszont nem vagyok biztos benne, hogy csak velem játssza ezt a "játékot". 28 éves, de még mindig nem áll készen egy kapcsolatra. Én viszont mindig is szerettem, és azt hiszem most is. Kérdés,hogy mi legyen ezek után? Keressem továbbra is? És szexeljünk , vagy inkább hagyjam? Titkon mindig abban reménykedek,hogy egyszer belém szeret, lehet gyerekes vagyok...így csak olyan válaszokat várok, akik nem oltanak le, hanem tényleg tudnak tanácsot adni ezügyben :)2012. márc. 26. 22:45
21/27 A kérdező kommentje:
Ööööö már belerokkantam, pánikbeteg is voltam stb... az a helyzet, hogy egyébként ha kizárom az érzelmeimet iránta, (ami nagy ritkán de sikerül) akkor még működik is ez a barátság extrákkal dolog. Mert legalább őszintén megmondja mit akar.
2012. márc. 26. 23:53
22/27 anonim válasza:
Ha ennyire tönkrementél ebbe a viszonyba, az még nem jutott eszedbe, hogy talán le kéne zárni, már ne haragudj?
23/27 A kérdező kommentje:
De igen. Lezártam. Összejöttem egy fiúval, minden tökéletes volt,majd gondolt egyet és lelépett egy másik nővel... ő is. Aztán jött ez az ajánlat, unatkoztam,belementem. És ismét itt tartok
2012. márc. 27. 00:06
24/27 anonim válasza:
volt ideje megszeretni. igy csak hasznal teged. ha te tobbre vagysz mint amit kapsz akkor legy felkeszulve egy ujabb csalodasra. a sracnak tobb mint valoszinu hogy nem felelsz meg vagy o igy kepzelte el az eletet.
25/27 anonim válasza:
Kedves! Az, hogy LEZÁROK valamit, az azt jelenti, hogy LEZÁROM és punktum. Ignorálom az életemből minden tekintetben és nem kerülök vele kapcsolatba SOHA TÖBBÉ. Te ezt nem zártad le, mert akaratbeteg vagy. Nagyon vigyázz, mit csinálsz: az egyik barátnőm 20 éves kora óta vergődik egy ilyen viszonyban. A pasi azóta már megnősült, várják az első gyereket, a barátnőm pedig 10 éve ugrik neki minden füttyentésre. De persze állítja, hogy ő uralja ezt a helyzetet. Aha, marhára: 30 éves múlt a csaj nemrég, senkije sincs, mert képtelen erőt venni magán és megszakítani ezt a kört. Szánnivaló, már nem tudunk rajta segíteni.
26/27 anonim válasza:
Most miután leírtad hogy belebetegedtél már korábban is még egyértelműbb hogy meg kell szakítanod a kapcsolatot vele, ha még nem tetted meg március óta, amikor is ki lett írva a kérdés. Én is voltam pánikbeteg. Tudom hogy milyen. A helyzet még sokkal rosszabbá válhat később ha lesz valakije, vagy ő dob téged egy idő után azt mondja hogy lezárta veled. Akkor gyógyíthatatlan sebként maradhatna meg, nem úgy mintha te magad zárnád le a dolgot. Erre egyetlen egy gyógyszer van az pedig a boldogság, egy új szerelem. Tudom írtad a rossz tapasztalatot a srácot aki lelépett, ennek ellenére muszáj próbálkozni tovább nyitni új emberek felé. Javaslom adj esélyt egy kedves "jófiúnak". Oké nem tudom milyen az első barátod, de zűrösnek látszik, legalábbis lelki sérültnek, a második srác meg tahó.
27/27 anonim válasza:
Igy lassan 6 ev elteltevel, mi tortent? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!