Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet ha rendszeresen szexelek az exemmel?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. A volt barátom pár hónapja felvetette a témát,hogy mi lenne ha "kihasználnák" egymást. Tehát ha neki szüksége van rám,vagy nekem rá akkor találkozunk és szexelünk. Nos ez tudom sok ember számára elítélendő,de én belementem. Viszont nem vagyok biztos benne, hogy csak velem játssza ezt a "játékot". 28 éves, de még mindig nem áll készen egy kapcsolatra. Én viszont mindig is szerettem, és azt hiszem most is. Kérdés,hogy mi legyen ezek után? Keressem továbbra is? És szexeljünk , vagy inkább hagyjam? Titkon mindig abban reménykedek,hogy egyszer belém szeret, lehet gyerekes vagyok...így csak olyan válaszokat várok, akik nem oltanak le, hanem tényleg tudnak tanácsot adni ezügyben :)
De mi van akkor, ha nekem is ugyanolyan szükségem van a szexre ,mint neki. Így tulajdonképpen én is használom őt, addig amíg nem lép be valaki az életembe...
Nem igaz. Mivel te szerelmes vagy és többet remélsz viszont ő NEM, ezért ő az, aki kihasznál téged. Hogy jobban értsd: kihasználja, hogy mivel te szerelmes vagy, úgyis ugrasz, ha kell. Bocs.
2012. márc. 26. 23:02
12/27 anonim válasza:
Figyelj!
Döntsd el, hogy mire van szükséged. Ha szex kell, akkor szexelj. De legyél tisztában azzal, hogy így pszichológusnál fogsz kikötni.
Amúgy milyen dolgokat árul el magáról? És miért teszi?
első
2012. márc. 26. 23:08
13/27 anonim válasza:
Jó az álmodozás. Csak felébredni nem jó belőle. Úgy tűnik, neki most egy eszköz vagy, te meg reménykedsz. Ha nem mentél volna bele az intim kapcsolatba, biztosan megtudtad volna, hogy fontos vagy-e neki. Persze még nem késő. Játszd el, hogy van valaki, aki érdekel. Ha féltékenységet (és nem önzést) tapasztalsz, talán még van remény. Azt is éreztetheted vele, hogy ez a szerep így neked megalázó. Ha tovább áll, nem veszítesz semmit.
2012. márc. 26. 23:10
14/27 A kérdező kommentje:
Egy lány volt az életében,akit szeretett. Pár éve szakítottak már, de még mindig nem tud kapcsolatba lépni senkivel, próbálta velem is mással is,de nem megy neki. Ez az amit elmondott nekem, nem tudja mire vágyik,mit akar. Nem értem miért hozzám tért vissza, még ha csak szexről is van szó. Jópasi sok csaja lehetne, lehet van is ... nem tudom, bár jelenleg nem hiszem. Sosem nyílt még így meg nekem,ebből gondoltam,h. vagy az van,hogy elkezdett érezni vmit irántam, vagy az,hogy barátként kezel. Ha most hagyom az egészet, lehet örökre elveszítem,de ha még folytatom talán van esély
2012. márc. 26. 23:17
15/27 anonim válasza:
Ha valamit is érezne akkor nem szexelni akarna csak. Vedd már észre
De tudod mit. Amilyen ostoba vagy hiába mondunk neked bármit, úgy is az álomvilágodban fogsz élni. Akkor maradj vele h kihasználhasson.
am ha otthagynád akkor mindent megtudnál mert ha érez valamit akk utánad fog menni és vissza akar szerezni, nem csak szexre
2012. márc. 26. 23:20
16/27 anonim válasza:
De lehet majd neki lép be valaki az életébe és én mondom, hogy akkor nagyon ráfázol... :/
2012. márc. 26. 23:22
17/27 A kérdező kommentje:
Volt már olyan is, mégis túléltem... erősebb vagyok,mint gondolnátok. De egyetlen egy ember van ,akinek nem tudok ellenállni és az ő. Van,hogy gondolok egyet és letörlöm mindenhonnan, aztán hónapokig nem keresem. De valahogyan vmi véletlen folytán eddig mindig visszatért. Tudom ,hogy nem szeret. Igen tudom. De sajnos nem vagyok olyan szerencsés, akinek folyton van valakije. Igazából sosincs senkim. És nem fogom feladni, holmi közhelyek miatt. Benne van a pakliban, sőt egészen biztos,h. előbb utóbb lesz egy csaj aki kiüt, de legalább megróbáltam.
2012. márc. 26. 23:25
18/27 anonim válasza:
probálkozni nem így kell aranyanyám. Ha nem keresed és ő megkeres h szeretne veled újra KAPCSOLATOT akkor van esélyed. Így nem sok. És majd ha lesz valakid akkor is hozzá fogsz járkálni mert neki nem tudsz ellen állni???
ÁLOMVILÁGBAN ÉLSZ
2012. márc. 26. 23:29
19/27 anonim válasza:
Írod, hogy jópasi, ráadásul még szereted is őt, el ne egedd, hamég csak szex is van, nem számít mit érez irántad, jókat kufircolhatsz egy Adonisszal! Legyél már észnél!
Aztán majd meglátod mi lesz a jövőben vele.
2012. márc. 26. 23:42
20/27 anonim válasza:
Igen és közben szép csenben megzakkan. Lefekszik másokkal is v barátnője lesz őt meg eszi a fene mert féltékeny. Reménytelen szerelmet táplál és nagyon kicsike az esély h jól jöjjön ki belőle. Ha nem érezne iránta ő sem semmit akkor azt mondanám h ok csináld anyám, de így. Bele is rokkanhat lekileg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!