Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell a tökéletes pasi? Miért érzem magam rosszul egy tökéletes randi után?
Fél éve randizom és nagyon sok sráccal találkozom; akikről a barátnőim álmodoznak, minden lány elolvad tőlük, címlapokon szerepelnek, némelyik nagyon művelt, okos, tanult. Elvisznek a város legszebb helyeire, csillagos ég alatt borozás, hegytetőn autós randi, a legdrágább éttermekbe; megnevettetnek, minden Tökéletes. De egy srácra se mondtam volna, hogy: Igen, vele hosszútávra is terveznék. (Pedig, kifogástalanok)
Hogy lehet, hogy nincs szikra? Valószínű én rontok el valamit...
Volt már valaki hasonló helyzetben?
19L
több tippem van:
1. nem vonzódsz hozzájuk. bármennyire furcsa is, a vonzalom nem döntés kérdése
2. magad sem tudod, mit akarsz. addig pedig nem is találsz olyat, aki megfelelne.
"Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg nem az"
- lehet benned is ez motoszkál
Én arra gondolnék, hogy nem azt keresed, akire Neked szükséged van, hanem akire másoknak szüksége van.
Próbálj meg a saját gondolataid után menni és egyszerüen megismerni az embereket. Nem kell kapkodni.
Én Férfi létemre lassan 3 éve szenvedek ettöl. Érdekesnek találok valakit, meg akarom ismerni és 2-4 hét után szinte kivétel nélkül jön egy olyan pont, amitöl kezdve egyre kevésbé érdekel. Siralmas, mert tényleg fantasztikus Nökkel ismerkedtem meg, akik mind emberileg, mind külsöleg messze felülmulják egy átlagember elvárásait.
A srácokat szeretem, ezt szögezzük le! :)
Voltam már szerelmes, 6hónapja léptem ki, egy 1 éves kapcsolatból. Úgy érzem túl vagyok rajta, jóba vagyok a sráccal, tehát ez biztos nem probléma.
..és így van, a kémia nincs meg velük. Talán csak 'túlbuzgó' és türelmetlen vagyok, nem tudom...
Te milyen pasira szoktad azt mondani, ogy hűű.milyen tulajdonság számodra a fontos?
Nekem is voltak randijaim "tökéletes" fiúkkal, de engem sem mozgattak meg,nem ezektől lesz valaki tökéletes, hogy jól néz ki, művelt, vagy drágább helyekre el tud vinni.Ha nincs meg bennük az a plusz, amitől számodra tökéletesek lehetnek, akkor a csillagokat is lehozhatják a szép pofijukkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!