Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjunk? Mivel csabitsam el?
Az egesz ott kezdodott, hogy megtetszett egy pasi facebookon es bejeloltem. Elsore ugy gondoltam eselyem sincs nala, mert a jo kepu, macho tipusnak tunt. De vegul megtudtam egy kozos ismerosunktol, hogy eleg felenk ilyen teren.
Lenyeg az, hogy visszaigazolt es erdeklodott irantam parszor, viszont tobnyire en irogattam neki az utobbi idoben.
Ugy erzem nem veszi a lapot, pedig tudja, hogy nekem o bejon. Es e miatt, egyszeruen nem tudom mit beszelgessek vele, hulyen erzem magam ha irok neki es nem tudom mit kerdezzek tole, pedig megszeretnem ismerni. Foleg, hogy igy netten, nehezebb es jobban szeretnek eloben talalkozni vele, de sajnos ez most lehetetlen, mivel kulonbozo varosokban vagyunk.
Ugy vettem eszre, hogy o is adott jeleket arra, hogy erdekelnem, pl. puszit kuldott, de annak ellenere nem lep semmit.
Mit tegyek ebben a helyzetben, hogy kozelebb keruljek hozza?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!