Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg hogy eljönne e velem valahova, de ne tűnjön randinak?
Figyelt kérdés
van egy srác akibe totál bele zúgtam és ő felvett msn re.nagyon sokat szoktunk beszélgetni,de suliba meg hozzám se szól csak bámul.msn en meg szeretném kérni hogy találkozzuk vagy hogy beszélgessünk de nem merem mert félek hogy azt fogja mondani hogy nem.viszont szeretnék vele valahol találkozni most hogy vége a sulinak.de hogy kérjem úgy meg hogy ne tűnjön randinak??megkérdezte hogy jönnék e az ibiza partyra. de oda meg nem mehetek.hogy találkozzunk???lécci írjatok2009. jún. 14. 18:06
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem, ha már elhívott partyzni, akkor akár randi-szerűzni is hívhatod. Amúgy keress valami szabadtéri programot, amire elmehetsz és érezzétek jól magatokat. Vagy csak hívd el egyszercsak sétálni egyet, "mert már úgy untad az agyadat és ki akarsz mozdulni otthonról". :)
2/3 anonim válasza:
de mért baj ha randinak tűnik?
szerintem kérdezd meg simán h mit csinál ma v holnap és ha semmi terve akkor kérdezd meg h nem megyünk el ide v oda.
szerintem ne görcsölj ezen ha elhívott buliba akkor tuti h nem vagy közömbös neki
remélem összejön a tali:)
puszi
15/L
3/3 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat.de szerintem már nem lesz belőle semmi
2009. jún. 14. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!